Poklon gajbice

Poklon gajbice

Poklon gajbice su novi orginalni pokloni. Idealan poklon za rodjendan muškarcu je poklon gajbica. Poklon gajbica za ženu ili devojku je sastavni deo ove grupe. Poklon gajbice su  jedna potpuno nova kategorija poklona. To su pokloni spakovani u posebne drvene ukrasne gajbice.

Poklon gajbice na You Tube.

U želji da napravimo nešto novo u pakovanju poklona, kreirali smo za Vas posebnu ediciju poklona spakovanih u posebne ukrasne drvene gajbice. Ukrasne gajbice koje koristimo su napravljene od drveta, i ima ih u nekoliko veličina i oblika. Pokloni u drvenim gajbicama su nova orginalna vrsta poklona. Idealan poklon za rodjendan muškarcu je poklon gajbica. Poklon za ženu ili devojku je sastavni deo ove grupe.
Ako poželite nekoga da obradujete neuobičajenim poklonom, na pravom ste mestu. U ovoj kategoriji možete pronaći poklon gajbice prelepih aranžmana, od malih poklon gajbica za svakodnevne poklone do velikih, eksluzivnih, luksuznih poklon gajbica, za posebne prilike, od kojih zastaje dah.

Tražite ljubavni poklon

ukrasne gajbice u obliku srca su pravi izbor za Vas. Svaki od ovih poklona je aranžiran tako  da pokazuje vaše prave emocije ka voljenoj osobi. Poruka koju ovi pokloni za zaljubljene šalju ne može se pogrešno razumeti.

Potreban Vam je ozbiljan poslovni poklon

Luksuzne poklon gajbice predstavljaju novu gamu poslovnih poklona. Izuzetno ukusno dizajnirane, sa najkvalitetnijim proizvodima u svom sastavu,predstaljaju pravi poklon za vase najvažnije poslovne saradnike.
Napravili smo i nekoliko poklon gajbica sa etno motivima Srbije za vase strane poslovne prijatelje.
U ovoj grupi možete pronaći i pravi poklon za rodjendan ili poklon za godišnjicu.
Napravili smo za vas novu grupu poklona koji se razlikuju od svih standarnih poklona. Na vama je da to polako proučite i probate da nadjete Vaš idealan poklon.
Pokloni iz ove grupe ostavljaju ustisak i kod ravnodušnih.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije poklon gajbice, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.