Poklon gajbice

Poklon gajbice su jedan novi kreativan vid poklona. U našoj online prodavnici, možete pronaći sve vrste poklon gajbica. Od malih gajbica pogodnih za svakodnevne poklone do ekskluzivnih poklon gajbica idealnih kao poklon za jubilarne rodjendane, važne godišnjice i proslave.

Poklon gajbice

Poklon gajbice su jedan potpuno nov i originalan pravac u kreiranju poklona. Prateći nove trendove i poštujući vaše želje, kreirali smo za Vas posebnu ediciju originalnih poklona, spakovanih u posebne ukrasne drvene gajbice. U ovoj kategoriji možete pronaći poklon gajbice prelepih aranžmana, od malih poklon gajbica za svakodnevne poklone do velikih, eksluzivnih, luksuznih poklon gajbica, za posebne prilike, od kojih zastaje dah.

Pokloni u trendu

Poklon gajbice su poklon u trendu. One su odličan način da pokažete svojoj porodici i prijateljima ili kolegama da ih cenite. Gajbice mogu biti personalizovane. U njih možete staviti poklone kojima će primaoc biti najviše zadovoljan. Poklon gajbica je simbol velikodušnosti, pažnje i ljubavi. One su divan neobičan poklon, i pravi način da obradujete nekoga posebnog. Idealan moderan poklon ili poklon za pamćenje.

Poklon gajbice, izbor luksuznih poklona prodavnica poklona Poklon korpe Portobello

Poklon za svaku priliku

Poklon gajbice su idealan poklon za rodjendan ili poklon za godišnjicu. Svojim sastavom one mogu da budu klasični pokloni, ljubavni pokloni, pokloni za prijatelje ili poslovni pokloni. Predstavljaju odličan način da ostanete upamćeni sa svojim neobičnim posebnim poklonom. U ponudi naše online prodavnice ćete pronaći poklon gajbice koje sadrže izbor najkvalitetnijih sastojaka, kao i gajbice sa originalnim dizajnom i temom. Izaberite  poklon gajbicu i podelite svojim najmilijima magičan osećaj koji dolazi sa poklonom.
Pokloni iz ove grupe ostavljaju ustisak i kod ravnodušnih.

Tražite ljubavni poklon

Ukrasne poklon gajbice u obliku srca su pravi izbor za Vas. Svaki od ovih poklona je aranžiran tako  da pokazuje vaše prave emocije ka voljenoj osobi. Poruka koju ovi pokloni za zaljubljene šalju ne može se pogrešno razumeti.

Potreban Vam je ozbiljan poslovni poklon

Luksuzne poklon gajbice predstavljaju novu gamu poslovnih poklona. Odlikuju se ekskluzivnošću, posebnim dizajnom i izvanrednim kvalitetom. Kao takve predstaljaju pravi poklon za vase najvažnije poslovne saradnike.
Napravili smo i nekoliko originalnih poklon gajbica sa etno motivima Srbije za vase strane poslovne prijatelje.

Obavezno napišite adekvatnu poruku uz poklon

Koju god poklon gajbicu da odaberete, obavezno dodajte personalizovanu karticu kako biste poklon učinili posebnim. Svaki poklon uz odgovarajuću ličnu poruku ostavlja mnogo jači utisak. Za luksuzne poklon gajbice preporučujemo obavezno ličnu dostavu poklona na adresu, Na taj način ste sigurni da će poklon stići u pravo vreme u savršenom stanju. Bez obzira na priliku, sigurni smo da ćete u našem gift shopu, pronaći vašu idealnu poklon gajbicu.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije poklon gajbice, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.