Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon korpa Srpska Korpa

37,000.00 рсд

Poklon korpa Srpska Korpa je luksuzan etno poklon iz Srbije. U pletenoj korpi od pruća sa etno motivima, smeštena je Srpska rakija vrhunskog kvaliteta Žar godište 1999. u drvenoj kutiji sa grbom Republike Srbije. Ova etno poklon korpa je namenjena kao luksuzni etno poklon stranim prijateljima i poslovnim partnerima. Svojim sastavom ova poklon korpa reprezentuje u potpunosti Republiku Srbiju.

Sastav poklona:

Srpska rakija vrhunskog kvaliteta Žar godište 1999. u drvenoj kutiji sa srpskim grbom 0,5 l
Suvenir Šumadinac sa mapom
Suvenir Tanjir Srbija
Suvenir privezak Opanak
Bombonjera Premier Premier Manastiri Srbije 175 gr
sa brošurom na srpskom i engleskom jeziku o pet najpoznatijih srpskih manastira
Bombonjera Eugen Waltz 240 gr
Bombonjera Premier Kruna 135 gr
Bombonjera Premier Karamel Koktel 180 gr
Čokolada Eugen mlečna badem 120 gr
Pletena korpa
Celofan, rafija

Only 2 left in stock

Description

Poklon korpa Srpska Korpa

Poklon korpa Srpska Korpa je luksuzan etno poklon iz Srbije. U pletenoj korpi od pruća sa etno motivima, smeštena je Srpska rakija vrhunskog kvaliteta  Žar godište 1999. u drvenoj kutiji sa grbom Republike Srbije. Poklon korpa sadrži vrhunsku  Srpsku rakiju od šljive Žar staru preko 20 godina, upakovanu u drvenu kutiju sa grbom Republike Srbije. Ova etno poklon korpa je namenjena kao luksuzni etno poklon stranim prijateljima i poslovnim partnerima. Svojim sastavom ova poklon korpa reprezentuje u potpunosti Republiku Srbiju.

Žar rakija

je spoj tradicije , ljubavi i umeća stvaranja vrhunske voćne prepečenice. Ova voćna rakija pruža osećaj koji se dobija kada se zagrize voće od koga je dobijeno. Žar rakija je jakog voćnog bukea. Pravo je nadahnuće za pesnika, inspiracija za slikara i hrana i lek za odraslog čoveka. Vrhunska rakija u prelepom pakovanju.

Etno poklon korpe

Etno poklon korpe je  kategorija poklon korpi u kojima su suveniri Srbije. Poklon korpe iz ove grupe obavezno sadrže proizvode koji imaju etno motive Republike Srbije. Suvenir je predmet koji se čuva kao uspomena na odredjeni dogadjaj mesto ili osobu. Reč je francuskog porekla i znači uspomena sa putovanja. Suveniri su uvek autentični i prepoznatljivi. U našim poklon korpama sa etno motivima (srpska korpa) pronaći čete orginalne autentične i ručno radjene predmete (suveniri Srbije) koji oslikavaju lepotu i raskoš Srbije. Pokloni iz Srbije su magneti, snežne kugle, šolje, privesci, čoklolade sa slikama manastira u Srbiji, frule, šajkače, buklije, liciderska srca i niz drugih proizvoda (etno suveniri) sa etno motivima naše zemlje.
U većini poklon korpi iz ove kategorije obavezno se nalaze i ekskluzivne srpske rakije. Ovo su naše domaće rakije vrhunskih proizvodjača u luksuznim pakovanjima. Ove poklon korpe su pravi pokloni iz Srbije za Vaše strane poslovne saradnike i prijatelje. Poklanjajući etno poklon korpe, svojim stranim poslovnim prijateljima i saradnicima, poklanjate poklon suvenir, koji podseća na lepe i nezaboravne uspomene iz naše predivne i gostoprimljive zemlje. Srpska korpa je pravi etno suvenir iz Srbije. Na vama je samo da izaberete poklon iz Srbije koji najviše odgovara vašim prijateljima.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije etno pokloni, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

Dostava kurirskim službama.

Additional information

Weight 7 kg
Dimensions 40 × 30 × 40 cm

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona sa dostavom poklona. Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima. Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite. Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon. Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva. Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lična dostava poklona. Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.
Poklon Korpe Portobello
Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Poklon korpa Srpska Korpa”

Your email address will not be published. Required fields are marked *