Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon korpa Trio Chenet Mini

5,700.00 рсд

Poklon korpa Trio Chenet Mini je poklon za žene , sa šampanjcem. U pletenoj korpi od pruća, spakovali smo za Vas u predivnom aranžmanu, tri penušava vina JP Chenet sa nekoliko odabranih kvalitetnih slatkiša. Ova poklon korpa je idealan poklon za žene, koje vole lagana i voćna penušava vina. Orginalan poklon za rodjendan devojci.

Sastav poklona:

Francuski šampanjac JP Chenet Ice 0,2 l
Francuski šampanjac JP Chenet Rose 0,2 l
Francuski šampanjac JP Chenet Peach 0,2 l
Bombonjera Fontesa 200 gr
Bombonjera Guylian Milk 125 gr
Čokolada Premier kokos narandža 110 gr
Čokoladice Eurodessert 100 gr
Čokoladne kugle Ferrero Rocher 30 gr
Pletena korpa
Celofan, mašna

Only 2 left in stock

Description

Poklon korpa Trio Chenet Mini

Poklon korpa Trio Chenet Mini je poklon za žene , sa šampanjcem. U pletenoj korpi od pruća, spakovali smo za Vas u predivnom aranžmanu, tri penušava vina JP Chenet sa nekoliko odabranih kvalitetnih slatkiša. Ova poklon korpa je idealan poklon za žene, koje vole lagana i voćna penušava vina. Orginalan poklon za rodjendan devojci.

Pokloni za rodjendan

Pokloni za rodjendan dečku, devojci. Orginalni rodjendanski pokloni. Poklon korpe, poklon setovi i drugi pokloni za rodjendan. Rodjendanski pokloni online. Kategorija poklona sadrži naše predloge za poklone dragim osobama koje slave rodjendan. U današnje vreme pronaći pravi i orginalni rodjendanski poklon pretstavlja pravi problem. Većina naših proizvoda spada u kategoriju rodjendanski pokloni a u ovoj grupi smo izdvojili najlepše.
Kada se slavi rodjendan pokloni su sastavni deo slavlja. Opcija pokloni za rodjendan online,su najlakši način kupovine poklona.
Ako Vam treba poklon za rodjendan koji će ostaviti bez daha Vašu dragu osobu, na pravom ste mestu. Naši pokloni i poklon korpe će impresionirati i oduševiti i najzahtevnije osobe.
U našem asortimanu, možete naći mali rodjendanski poklon ali i poklon za rodjendan od koga staje dah. Na Vama je samo da se odlučite koji poklon želite.
U ponudi su različiti tipovi poklon korpi i poklon setova, tako da se za svaku osobu može naći orginalan rodjendanski poklon. Poklon za rodjendan možete birati i spram pića koje voli osoba kojoj uručujete poklon. Tako na primer, za rodjendanski poklon za devojku ili ženu možete izabrati poklon korpu sa šampanjcem. Ako vam treba poklon dečku ili suprugu na raspolaganju su vam poklon korpe sa viskijem. Za poklon  sestri izaberite poklon korpe sa vrhunskim belim vinom. Tražite poklon za brata, poklon korpe sa konjakom su pravi izbor. A za rodjendanski poklon za mamu, poklon korpe sa sangrijom ili rodjendanski poklon za tatu poklon korpe sa domaćom kvalitetnom rakijom iz najpoznatijih podruma u Srbiji.
Naravno, možete se voditi i sadržajem slatkiša koji se nalaze u korpi jer u ponudi imamo i opcije sa slatkišima bez pića. Ukoliko ipak imate posebne zahteve za vaš rodjendanski poklon, stojimo vam na raspolaganju da napravimo poklon korpu  za rodjendan skrojenu po vašoj želji.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije poklon korpe, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama. Sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Additional information

Weight 3 kg
Dimensions 25 × 25 × 30 cm

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona sa dostavom poklona. Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima. Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite. Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon. Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva. Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lična dostava poklona. Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.
Poklon Korpe Portobello
Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Poklon korpa Trio Chenet Mini”

Your email address will not be published. Required fields are marked *