Pokloni do 20000 din

Pokloni do 20000 din

Pokloni do 20000 din. su orginalni luksuzni poklon za rodjendan, jedinstveni pokloni za ženu ili devojku i ostali pokoloni sa cenom do 20000 dinara.
Ovde možete pronaći poklon korpe, poklon setove, poklon gajbice i ostale poklone, koji su pravljeni kao značajan poklon osobama do kojim vam je stalo. U predivnim aranžmanima spakovani su kvalitetni proizvodi poznatih  proizvođača. Većina poklona sadrži brendirane proizvode najpoznatijih robnih marki. Predstavljaju idealan poklon do 20000 za bitan rodjendan, jubilarnu godišnjicu i sve važne proslave. Ako vam je potreban poklon za važnog poslovnog partnera, na pravom ste mestu. U ovoj kategoriji možete pronaći poklon za sve profile vaših poslovnih prijatelja.
Takodje, možete pronaći prelep poklon za doktora, ljubavni poklon, poslovni poklon i poklone za sve prilike.
Birajući neki poklon iz ove kategorije, budite sigurni da će primaocu biti jasan njegov značaj. Aranžmani i sastavi ovih poklona, odišu lepotom i raskošnošću i već na prvi pogled ostavljaju jak utisak
Savetujemo Vas da polako pogledate sliku i sastav svakog našeg poklona iz ove grupe. Sigurni smo da se medju proizvodima ove kategorije nalazi i Vaš traženi poklon.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije pokloni do 20000 din, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.