Pokloni do 20000 din

Pokloni do 20000 din

Pokloni do 20000 din. su orginalni luksuzni poklon za rodjendan,jedinstveni pokloni za ženu ili devojku, i ostali pokoloni sa cenom do 20000 dinara.
Ovde možete pronaći poklon korpe, poklon setove, poklon gajbice i ostale poklone, koji su pravljeni kao značajan poklon osobama do kojim vam je stalo. U predivnim aranžmanima spakovani su kvalitetni proizvodi poznatih  proizvođača. Većina poklona sadrži brendirane proizvode najpoznatijih robnih marki. Predstavljaju idealan poklon do 20000 za bitan rodjendan, jubilarnu godišnjicu i sve važne proslave. Ako vam je potreban poklon za važnog poslovnog partnera, na pravom ste mestu. U ovoj kategoriji možete pronaći poklon za sve profile vaših poslovnih prijatelja.
Takodje, možete pronaći prelep poklon za doktora, ljubavni poklon, poslovni poklon i poklone za sve prilike.
Birajući neki poklon iz ove kategorije, budite sigurni da će primaocu biti jasan njegov značaj. Aranžmani i sastavi ovih poklona, odišu lepotom i raskošnošću i već na prvi pogled ostavljaju jak utisak
Savetujemo Vas da polako pogledate sliku i sastav svakog našeg poklona iz ove grupe. Sigurni smo da se medju proizvodima ove kategorije nalazi i Vaš traženi poklon.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije pokloni do 20000 din, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.

Lična dostava poklona

Dostava kurirskim službama.

(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)