Pokloni do 20000 din

Orginalni luksuzni pokloni za rodjendan, za godišnjicu ili važne poslovne prijatelje. Pokloni sa stilom za važne trenutke.

Pokloni do 20000 din

Pokloni do 20000 din. su orginalni luksuzni poklon za rodjendan, jedinstveni pokloni za ženu ili devojku i ostali pokoloni sa cenom do 20000 dinara.
Ovde možete pronaći poklon korpe, poklon setove, poklon gajbice i ostale poklone, koji su pravljeni kao značajan poklon osobama do kojim vam je stalo. U predivnim aranžmanima spakovani su kvalitetni proizvodi poznatih  proizvođača. Većina poklona sadrži brendirane proizvode najpoznatijih robnih marki. Predstavljaju idealan poklon do 20000 za bitan rodjendan, jubilarnu godišnjicu i sve važne proslave. Ako vam je potreban poklon za važnog poslovnog partnera, na pravom ste mestu. U ovoj kategoriji možete pronaći poklon za sve profile vaših poslovnih prijatelja.
Takodje, možete pronaći prelep poklon za doktora, ljubavni poklon, poslovni poklon i poklone za sve prilike.
Birajući neki poklon iz ove kategorije, budite sigurni da će primaocu biti jasan njegov značaj. Aranžmani i sastavi ovih poklona, odišu lepotom i raskošnošću i već na prvi pogled ostavljaju jak utisak
Savetujemo Vas da polako pogledate sliku i sastav svakog našeg poklona iz ove grupe. Sigurni smo da se medju proizvodima ove kategorije nalazi i Vaš traženi poklon.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije pokloni do 20000 din, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.