Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon korpa „Roze meda“

4,450.00 rsd

Sastav korpe:

Francusko penušavo vino „JP. Chenet Ice Edition Rose“ 0,2 l

Plišani meda roze boje

Belgijska bombonjera „Delaf Gold“ 200 gr

Čokoladne bombone „Lindt“ srce 62,5 gr

Čokoladne bombone „Zaini cherry“ 50 gr

Pletena korpa

Celofan, mašna

Poklon korpe do 5.000 na You Tube.

Na zalihama

Opis

Poklon korpa „Roze meda“

Poklon korpa „Roze meda“ spada u grupu poklon setova sa plišanim igračkama.

U pletenu korpu od pruća, stavili smo preslatkog roze malog plišanog medu, mali rose šampanjac 0,2 l, lind čokoladne bombone u pakovanju u obliku srca, bombonjeru i nekoliko ćokoladnih bombona. Pravi poklon za devojku u koju ste zaljubljeni. Na ovako sladak poklon set, nijedan devojka ne može ostati ravnodušna.

J.P. Chenet Ice Rose Edition

je jedinstveno penušavo vino, koje se pije rashlađeno i sa ledom. Svetlo roze boje, osvežavajuće je i kremasto, sa aromama jagoda i trešanja.

Još poklon korpi sličnog sadržaja, možete videti ovde.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje. KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE. Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Lično preuzimanje:

Postoji opcija ličnog preuzimanja poklona u našem gift shop-u. Izabrani poklon možete videti, preuzeti i sami uručiti osobi kojoj je namenjen.

Lična isporuka:

Ako prilikom naručivanja izaberete opciju LIČNA ISPORUKA, svi Vaši problemi sa uručivanjem poklona biće rešeni. Na Vama je samo da u dogovoru sa nama izaberete dan i vreme za isporuku. Ličnu isporuku vršimo SVIM DANIMA u nedelji od 09.00 do 22:00 h!

U mogućnosti smo da uslugu lične dostave izvršimo samo par sati od momenta proknjižene uplate!

Naši kuriri će na adekvatan način uručiti Vaš poklon na željenu adresu u traženo vreme.

Na Vama je samo da sačekate obaveštenje o izvršenoj isporuci i da uživate u pozivu zahvalnosti i oduševljenja koji sledi kada Vam se javi osoba kojoj ste poslali poklon.

Opcija LIČNE ISPORUKE važi samo za grad Beograd (uže područje).

Pored online kupovine, sve naše poklone možete i direktno pogledati, izabrati i platiti na licu mesta u našem gift shop-u Portobello na Novom Beogradu, bez obzira na opciju dostave koju ste izabrali.

Dodatne informacije

Težina2 kg
Dimenzije15 × 15 × 30 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.