Razni pokloni

Treba Vam originalan poklon za Vaše drage osobe? Predstaljamo Vam naše razne poklone, koji su idealan poklon za sve prilike. Poklon setovi za piće, vinski setovi, kutije sa vinom, kutije za nakit su uvek dobar poklon za svaku priliku. Ovde možete pronaći ideje za Vaš jedistven poklon.

Razni pokloni

Predstavljamo Vam našu kategoriju, razni pokloni. U ovoj grupi su razni originalni pokloni, koje možete pokloniti u svakoj prilici. Set za piće je originalan poklon za druga, kutija za nakit pravi pokon za drugaricu, Poklon kutija za čuvanje satova je idealan poklon za ženu. Poklon set sa novčanikom, kravatom i kaišem je savršen poklon za muškarca. Poklon setovi za piće, vinski setovi, kutije za vino, kutije za nakit, društvene igre, kutije za čuvanje satova, kravate, mašne i još mnogo toga, su naši predlozi za Vaš originalan poklon.
Probaćemo malo da Vam pomognemo da dobijete ideje za Vaš originalan poklon. Evo naših predloga šta kome da poklonite.

Vinski set i kutija za vino

Vinski set ili kutija za vino je elegantan poklon. Sve više ljudi u Srbiji uživa u čarima ekskluzivnih vina. Da bi to uživanje bilo kompletno potreban je i vrhunski vinski set. U ponudi imamo vinske setove sa termometrom, otvaračem, čepom i prstenom za služenje vina. Kada idete kod prijatelja u goste, tradicija nalaže da obavezno ponesete i neki mali originalan poklon. Vinski setovi i kutije za vino su pravi poklon za takve prilike. Prava kombinacija za pravi poklon za ljubitelje vina, je vinski set sa šahom.
Ako želite idealan poklon za ljubitelja vina, možda je pravi poklon eksluzivna kutija za vino. U ovoj kategoriji možete pronaći kutije za vino sa priborom za otvaranje i služenje vina, luksuzne  kožne i drvene kutije za vino. Poklon kutija sa vinom je odličan poklon za prijatelje, poklon za ljubitelje vina, poklon za rodjendan, ili godišnjicu

Setovi za piće

Svet je postao jedno ludo i stresno mesto. Svakodnevni stresovi, traže ponekad da čovek popije nešto da se smiri, Za takve prilike Vam je potrebna pljoska sa pićem i čašica. Zbog toga setovi za piće predstavljaju originalan poklon. U našem asortimanu možete naći veliki izbor muških i ženskih setova za piće. Od obićnih setova, preko setova sa natpisima i slikama, do setova za piće sa figuricama za društvenu igru šah. Preporučujemo ih kao idealan poklon za devojku ili dečka. Ovo je savršen poklon prijatelju za rodjendan.

Kutije za nakit

Svaka devoka ili žena, ima svoj nakit. Da bi nakit bio uvek na raspolaganju, a ne da ga tražimo svuda po kući, kutija za nakit je odličan poklon za svaku ženu u Vašem životu. Bilo da se radi o vašoj ženi, sestri, majci ili prijateljici, ona će ceniti ovaj promišljen poklon.
U našem asortimanu možete pronaći razne kutije za nakit, od jednostavnih  sa nekoliko pregrada do luksuznih kutija na nekoliko nivoa. Imamo ih u raznim bojama, u raznim veličinama, od različitih materijala sa obaveznim ogledalcem. Sigurni smo da možete pronaći kutiju za nakit koja odgovara potrebama Vaše drage osobe. Predlažemo neku luksuznu kutiju za nakit kao idealan poklon za godišnjicu devojci ili ženi. Potreban Vam je poklon za rodjendan drugarici, neka manja kutija za nakit je pravo rešenje.

Kutije za čuvanje satova

Kutije za čuvanje satova, imaju zaštitnu ulogu kod čuvanja satova. Ako posedujete nekoliko satova, neophodno vam je mesto za odlaganje satova. Odlaganjem satova u posebno dizajnirane kutije, sprečavate mogućnost oštećenja satova. U našem asortimanu, možete pronaći razne vrste kutija za čuvanje ručnih časovnika. Razlikuju se po boji, kapacitetu i kvalitetu. One su idealan je poklon za ljubitelje satova, jer kutije istovremeno poseduju i praktičnost i lepotu. Ako Vam je potreban poklon za muškarca koji voli satove ovo je Idealan poklon za njega. Kao luksuzni poklon za damu ili gospodju, preporučujemo Vam posebnu kutiju za čuvanje nakita i satova.

Društvene igre

Društvene igre su uvek originalan poklon, U našem asortimanu, možete pronaći, domine, kutije za igru sa kartama, šah. Pokloni iz ove kategorije su savršen poklon za prijatelje sa kojima provodite vreme igrajući društvene igre. Idealan poklon za rodjendan drugu ili drugarici.
Kravate, leptir mašne, poklon setovi sa kaišem i novčanikom, kožni rokovnici i čuture, su sastavni deo ove kategorije. To su jedinstveni razni pokloni za ozbiljnog muškarca. Ove poklone preporučujemo kao luksuzne poklone za muškarce.
Ako pažljivo pregledate našu ponudu, sigurni samo da možete dobiti pravu ideju za Vaš originalan poklon za ženu ili muškarca. Po vašoj želji svaki od ovih savršenih poklona možemo spakovati u odgovarajuću poklon korpu ili poklon set.

Obavezno napišite adekvatnu poruku uz poklon

Kada ste izabrali Vaš originalan poklon, obavezno dodajte personalizovanu karticu kako biste poklon učinili posebnim. Svaki poklon uz odgovarajuću ličnu poruku ostavlja mnogo jači utisak. Smislite poruku koja će ostaviti pravi utisak. Prosledite nam poruku i mi ćemo uraditi sve ostalo. Da bi iznenadjenje bilo kompletno, preporučujemo Vam opciju lična dostava poklona.
Hvala Vam, što ste svratili u našu prodavnica originalnih poklona!

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije razni pokloni, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete Vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici orginalnih poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lična dostava poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave poklona je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Various gifts

Do you need an original gift for your loved ones? We present to you our various gifts, which are the ideal gift for all occasions. Gift sets for drinks, wine sets, wine boxes, jewelry boxes are always a good gift for any occasion. Here you can find ideas for your unique gift.

Original gift

We present our category, various gifts. This group includes various original gifts that you can give on any occasion. A drink set is an original gift for a friend, a jewelry box is a gift for a friend, a gift box for keeping watches is an ideal gift for a woman. A gift set with a wallet, tie and belt is the perfect gift for a man. Gift sets for drinks, wine sets, wine boxes, jewelry boxes, board games, watch boxes, ties, bows and much more are our suggestions for your original gift.
We will try a little to help you get ideas for your original gift.

Gift delivery

You can buy and pay for all our gifts from the category original gift online or come to our gift shop to choose your ideal gift for yourself. In addition to the personal collection of gifts in our gift shop, we are able to offer you the following types of gift delivery.
(If it is important to you that the gift that you have decided to be delivered on a certain day or at a certain time, our recommendation is that you MUST choose the personal gift delivery option.)

Personal gift delivery

Delivery by courirer services