Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon korpa Courvoisier XO

46,500.00 рсд

Sastav korpe:

Francuski konjak vrhunskog kvaliteta Courvoiser XO 0,7 l

Bombonjera Lindt Swiss Luxory Selection 145 gr

Bombonjera Anthon Berg 200 gr

Bombonjera Premier Paleta 180 gr

Bombonjera Premier Kruna 135 gr

Bombonjera Kraš Bajadera 200 gr

Bombonjera Ferrero Colection 175 gr

Čokolada Lindt Caramel 100 gr

Čokoladne kugle Lindt Thins Dark 125 gr

Čokolada Crea Dominicana Republica 100 gr

Čokolada Hachez 77% cacao orange 100 gr

Čokoladne kugle Zaini Gandiua Hazelnut 154 gr

Čokoladne kugle Ferrero Rocher 50 gr

Čaše za konjak 2 komada*

*(Čaše ne šaljemo kurirskom službom, zbog bezbednosti u transportu. Zamena dodatni slatkiši.)

Pletena korpa

Celofan, mašna

Eksluzivne Poklon korpe na You Tube

In stock

Description

Poklon korpa Courvoisier XO

Poklon korpa Courvoisier XO spada u grupu ekskluzivnih i luksuznih korpi.

U prelepoj pletenoj korpi od pruća, u gnezdu od slatkiša, smestio se jedan od najkvalitetnijih Francuskih konjaka zajedno sa dve čaše za konjak.

Poklon korpa sadrži jedan od najkvalitetnijih konjaka brenda  Courvoisier, konjak Courvoisier XO. Ova poklon korpa predstavlja pravi poklon za hedoniste u konjaku. U poklon korpu su stavljene i čaše za konjak jer se ovakvo piće mora piti samo iz odgovarajućih čaša. Namenjena je samo pravim uživaocima Francuskog konjaka.

Courvoisier XO

ima egzotični buke vanile  i kakaa, koji su začinjeni aromama jantara i cimeta. Miris mu je blago razvijene arome voća i začina, te suptilne note cigare i creme brulee. Svilenkasti voćni ukus sa  blago ženstvenim daškom kandirane narandže, creme brulee i kraljevskog cveta (iris). Courvoisier XO preporučujemo konzumirati u čaši za konjak.

Još poklon korpi sličnog sadržaja možete videti ovde.

Poklon korpe od 30.000 do 50.000

je kategorija poklona gde možete pronaći jedinstvene poklon korpe i poklon gajbice koje su pravljene kao najekskluzivniji i najluksuzniji pokloni za osobe od najvažnijeg značaja za vas.

To su elegantne i luksuzne velike poklon korpe. Sadrže isključivo brendirane proizvode najpoznatijih svetskih proizvodjača. Prelepih aranžmana, skladnih boja, ovo su poklon korpe koje se mogu pokloniti svakoj osobi do koje Vam je mnogo stalo.

Luksuzni pokloni iz ove kategorije sadrže obavezno ekskluzivno piće nekog od svetski priznatih proizvodjača. Dom Perignon, Hennessy XO, Chivas 25 YO i druga najekskluzivnija pića su sastavni deo ovih poklona. Pored luksuznih pića u sastavu ovih poklona, možete pronaći luksuznu kožnu galanteriju i najpoznatije i najkvalitetnije slatkiše.

Predstavljaju idealan luksuzni poklon za jubilarne rodjendane, važne godišnjice, VIP poslovne saradnike i najbitnije ljude u vašem životu.

Vrhunska lepota, nevidjena raskoš i izgled koji zrači bogastvom, osnovna su odlika ovih ekskluzivnih poklona.

Kada Vam je potreban VIP poklon, savetujemo Vas da polako pogledate sliku i sastav svakog našeg ekskluzivnog poklona iz ove grupe. Sigurni smo da se medju proizvodima ove kategorije nalazi i vaš traženi poklon.

Sve proizvode iz kategorije poklon korpe od 30.000 do 50.000 din možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon.

Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona:

(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona:

Ako prilikom naručivanja izaberete opciju LIČNA ISPORUKA, svi Vaši problemi sa uručivanjem poklona biće rešeni. Na Vama je samo da u dogovoru sa nama izaberete dan i vreme za isporuku. Ličnu dostavu poklona vršimo SVIM DANIMA u nedelji od 09.00 do 22:00 h!

U mogućnosti smo da uslugu lične dostave izvršimo samo par sati od momenta proknjižene uplate!

Naši kuriri će na adekvatan način uručiti Vaš poklon na željenu adresu u traženo vreme.

Na Vama je samo da sačekate obaveštenje o izvršenoj isporuci i da uživate u pozivu zahvalnosti i oduševljenja koji sledi kada Vam se javi osoba kojoj ste poslali poklon.

Opcija LIČNA DOSTAVA poklona važi samo za grad Beograd (uže područje).

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.

KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.

Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona i poklon korpi. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima. Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite. Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon. Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva. Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lične dostave. Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.
Poklon Korpe Portobello

Additional information

Weight 9 kg
Dimensions 50 × 50 × 50 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Poklon korpa Courvoisier XO”

Your email address will not be published.