Sale!

Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon korpa Courvoisier Trio

55,000.00 рсд

Sastav korpe:

Francuski konjak Courvoisier XO 0,7 l

Francuski konjak Courvoisier VSOP 0,7 l

Francuski konjak Courvoisier VS 0,7 l

Švajcarska bombonjera Lindt Swiss Lukory Selection 230 gr

Belgijska bombonjera Guylian Gold 125 gr

Belgijska bombonjera Hamlet Carre Croco 250 gr

Bombonjera Premier Poema 135 gr

Bombonjera Kraš Bajadera 300 gr

Bombonjera Hamlet Classic Line 250 gr

Čokolada Premier bela čokolada karamel indijski orah 110 gr

Bombonjera Caffarel Piemont 165 gr

Čokoladne kugle Zaini Ganduia Hazelnut 154 gr

Čokoladne kugle Ferrero Rocher 50 gr

Pletena korpa

Celofan, mašna

Eksluzivne Poklon korpe na You Tube

In stock

Description

Poklon korpa Courvoisier Trio

Poklon korpa Courvoisier Trio spada u grupu ekskluzivne poklon korpe.

U elegantnoj etno pletenoj korpi od pruća, sa dominantnom ljubičastom bojom, ugnezdile su se tri najekskluzivnjije flaše konjaka brenda Courvoisier.

Luksuzni poklon sadrži tri različite flaše brenda Courvoisier. To su konjaci Courvoisier XO, Courvoisier VSOP i Courvoisier VS.

Ekskluzivni poklon koji je namenjen ljubiteljima konjaka Courvoisier. Tri različita vrhunska konjaka zadovoljiće i najveće probirače.

Courvoisier XO

je konstantno priznat kao jedan od najboljih XO-a u svijetu. To je vrlo stara mešavina finih i dobro dospelih konjaka iz isključivo Grande Champagne CRU, zajedno s odabranim starijim pićima iz Petite Champagne i uvaženim Borderies CRU-ova. Ovaj konjak ima svilenkasti voćni ukus s blago ženstvenim daškom kandirane narandže, creme brulee i kraljevskog cveta (iris). Courvoisier XO preporučujemo konzumirati u čaši za konjak.

Courvoisier VSOP

(Very Superior Old Pale) je elegantan, kompleksan i razvija izuzetne arome jasmina, breskve i pečenog badema.

Može da se pije čist ili u koktelima.

Courvoisier VS

je konjak dobijen pažljivim odabirom grožđa, tradicionalnom tehnikom destilacije sa dozrevanjem u najkvalitetnijim hrastovim buradima. Ima osvežavajući miris zrelog voća i ranog proljetnog cvijeća. Ukus mu je bogat i svjež, sa dugim telom i savršeno izbalansiranom energijom mladih konjaka.

Još poklon korpi sličnog sadržaja možete videti ovde

Poklon korpe preko 50.000

To su najelegantnije i najluksuznije velike poklon korpe. Ekskluzivni pokloni iz ove kategorije sadrže isključivo brendirane proizvode najpoznatijih svetskih proizvodjača. Prelepih aranžmana, skladnih boja, ovo su luksuzne poklon korpe koje se mogu pokloniti svakoj osobi do koje Vam je mnogo stalo.

Luksuzni pokloni iz ove kategorije sadrže obavezno ekskluzivno piće nekog od svetski priznatih proizvodjača. Dom Perignon, Hennessy XO, Chivas 25 YO i druga najekskluzivnija pića su sastavni deo ovih poklona. Pored luksuznih pića u sastavu ovih poklona, možete pronaći luksuznu kožnu galanteriju i najpoznatije i najkvalitetnije slatkiše.

Predstavljaju idealan jedinstven poklon za jubilarne rodjendane, važne godišnjice, VIP poslovne saradnike i najbitnije ljude u vašem životu.

Vrhunska lepota, nevidjena raskoš i jedinstven izgled koji zrači bogastvom, osnovna su odlika ovih najekskluzivnijih poklona.

Kada Vam je potreban luksuzni poklon ili VIP poklon, savetujemo vas da polako pogledate sliku i sastav svake naše ekskluzivne poklon korpe ili luksuzne poklon gajbice iz ove grupe. Sigurni smo da ekskluzivni pokloni iz ove kategorije, sadrže i vaš traženi poklon.

Sve proizvode iz kategorije poklon korpe preko 50.000 din možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon.

Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona:

(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona:

Ako prilikom naručivanja izaberete opciju LIČNA ISPORUKA, svi Vaši problemi sa uručivanjem vašeg poklona biće rešeni. Na Vama je samo da u dogovoru sa nama izaberete dan i vreme za isporuku. Ličnu dostavu poklona vršimo SVIM DANIMA u nedelji od 09.00 do 22:00 h!

U mogućnosti smo da uslugu lične dostave izvršimo samo par sati od momenta proknjižene uplate!

Naši kuriri će na adekvatan način uručiti Vaš ekskluzivni poklon na željenu adresu u traženo vreme.

Na Vama je samo da sačekate obaveštenje o izvršenoj isporuci i da uživate u pozivu zahvalnosti i oduševljenja koji sledi kada Vam se javi osoba kojoj ste poslali luksuzni poklon.

Opcija LIČNA DOSTAVA poklona važi samo za grad Beograd (uže područje).

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.

KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.

Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona i poklon korpi. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima. Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite. Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon. Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva. Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lične dostave. Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.
Poklon Korpe Portobello

Additional information

Weight 11 kg
Dimensions 50 × 50 × 50 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Poklon korpa Courvoisier Trio”

Your email address will not be published.