Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon gajbica Radacini Rose

13,950.00 рсд

Prelepi aranžman i sastav poklona daju jedan orginalan poklon za zaljubljene. Orginalan poklon za devojku ili pravi rodjendanski poklon za ženu.

Sastav gajbice:

Moldavsko roze vino Radacini Vintage 0,75 l
Ženske mindjuše sa Swarovski elementima
(model mindjuša zavisi od dostupnosti na lageru)
Manikir set 10 delova
Bombonjera Kraš Griotte 204 gr
Bombonjera Elit Hearts Color 160 gr
Bombonjera Premier Čokoladno srce 135 gr
Čokoladne dražeje Premier Rubby 100 gr
Čokoladne dražeje Lio 60 gr
Čokoladne kugle Lindt 200 gr
Čokoladna ruža Elit 20 gr
Čokoladice Happy Bianco 140 gr
Ukrasna drvena gajbica
celofan, mašna

In stock

Description

Poklon gajbica Radacini Rose

Poklon gajbica Radacini Rose spada u grupu pokloni za zaljubljene.

Ženske mindjuše, manikir set, rose vino i odabrani slatkiši, čine ovu poklon gajbicu idealnim poklonom za dame. Prelepi aranžman i sastav poklona daju jedan orginalan poklon za zaljubljene. Ljubavni pokloni moraju da budu  izabrani sa ljubavlju i u skladu sa željama Vaše drage osobe.  Ako uspete da pravilno izaberete Vaš ljubavni poklon, to će biti trajna uspomena koje će se rado sećati kad pomisli na Vas. Orginalan poklon za devojku ili pravi rodjendanski poklon za ženu.

Proizvode iz ove kategorije  možete kupiti i platiti online (online pokloni Srbija) ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon.

Sve poklone možete lično preuzeti u našoj prodavnici poklona, ili izabrati neki od načina dostave koji su u ponudi.

Poklon korpe za dame

Poklon korpe za dame su kategorija proizvoda namenjena lepšem polu. Pokloni  iz ove grupe sadrže proizvode koji su namenjeni isključivo ženskim osobama i pravi su pokloni za dame i devojke.

Ako ste u vezi ili tek treba da nadjete osobu svog života, uz svu pažnju koju im pružate morate povremeno da ih obradujete orginalnim poklonom.

Treba Vam  poklon za nju, poklon za devojku, pokloni za godišnjicu veze ili bilo kakav drugi orginalni poklon, nalazite se na pravom mestu.

Poklon korpe iz ove grupe su napravljene sa namerom da predstavljaju odgovor na pitanja koja nas uvek muče. Koji je najbolji poklon za devojku, koji je najlepši poklon za devojku, šta kupiti devojci, šta kupiti ženi…

Aranžmani ovih poklon korpi su lepršavi, ženskih boja sa proizvodima koji odgovaraju damama.

(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona:

Ako prilikom naručivanja izaberete opciju LIČNA ISPORUKA, svi Vaši problemi sa uručivanjem poklona biće rešeni. Na Vama je samo da u dogovoru sa nama izaberete dan i vreme za isporuku. Ličnu dostavu poklona vršimo SVIM DANIMA u nedelji od 09.00 do 22:00 h!

U mogućnosti smo da uslugu lične dostave izvršimo samo par sati od momenta proknjižene uplate!

Naši kuriri će na adekvatan način uručiti Vaš poklon na željenu adresu u traženo vreme.

Na Vama je samo da sačekate obaveštenje o izvršenoj isporuci i da uživate u pozivu zahvalnosti i oduševljenja koji sledi kada Vam se javi osoba kojoj ste poslali poklon.

Opcija LIČNA DOSTAVA poklona važi samo za grad Beograd (uže područje).

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš orginalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima.

Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite.

Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon.

Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva.

Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lične dostave.

Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.

Poklon Korpe Portobello

Additional information

Weight 4 kg
Dimensions 35 × 20 × 35 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Poklon gajbica Radacini Rose”

Your email address will not be published.

You may also like…