Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Moet Rose Imperial

10,100.00 рсд

Moet & Chandon Rose Imperial je šampanjac čuvene kuće Moet & Chandon. Spontan, blistav i romantičan pravi je izraz stila kuće Moet & Chandon. Odlikuje se jakom voćnošću zavodljivim nepcem i elegantnom zrelošću. To je šampanjac užarene ružičaste boje. Idealan je za spontane romantične večeri i predstavlja pravi poklon za dame koje uživaju u šampanjcu. Poklon za ljubitelje šampanjca.

Only 2 left in stock

SKU: 95749574 Category:

Description

Moet Rose Imperial

Moet Rose Imperial je šampanjac čuvene kuće Moet & Chandon. Spontan, blistav i romantičan pravi je izraz stila kuće Moet & Chandon. Odlikuje se jakom voćnošću zavodljivim nepcem i elegantnom zrelošću. To je šampanjac užarene ružičaste boje. Idealan je za spontane romantične večeri i predstavlja pravi poklon za dame koje uživaju u šampanjcu. idealan poklon za rodjendan ženi ili devojci.

Moet & Chandon Rose

je šampanjac koji se pravi od tri vrsta groždja. Intenzite mu daje 40 do 50 % Pinot Noira, okruglost 30 do 40 % Pinot Meuniera a elegantnost 30 do 40 % Šardona. Od toga su 20 do 30 % posebno odabrana rezervna vina koja mu poboljšavaju intenzitet, suptilnost i postojanost. Buke mu je živahan sa jakim intenzitetom šumske jagode, maline i trešnje uz osvežavajuće note breskve i dodire mente. Služi se natemperaturi oko 7 °C.
Preporučuje se uz crvena mesa, pačetinu, gusku, sireve poput Mocarele i Maskarponea.

Šampanjac

Šampanjac je prestižno aristokratsko piće namenjeno bogatim pojedincima. Najpoznatiji brendovi šampanjca potiču iz Francuske.Ovo penušavo belo vino se pravi od groždja koje prolazi poseban tretman kako bi se postigao najbolji mogući ukus. Pije se u retkim i izuzetnim situacijama kao što su venčanja, rodjendani i proslave. U našoj ponudi možete pronaći najpoznapije šampanjce kao što su Dom Perignon i Moet.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije ekskluzivna pića, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.

Lična dostava poklona

Dostava kurirskim službama.

(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Additional information

Weight 1.5 kg
Dimensions 6 × 6 × 18 cm

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona sa dostavom poklona. Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima. Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite. Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon. Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva. Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lična dostava poklona. Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.
Poklon Korpe Portobello
Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Moet Rose Imperial”

Your email address will not be published. Required fields are marked *