Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon korpa Two Fingers

16,500.00 рсд

Poklon korpa Two Fingers je luksuzni poklon sa tekilom. U elegantoj pletenoj korpi, spakovali smo za vas, čuvenu tekilu Two Fingers u okruženju odabranih slatkiša. Originalan poklon za ljubitelje tekile. Jedinstven poklon za rodjendan ili godišnjicu.

Sastav poklona:

Tekila Two Fingers 0,7 l
Bombonjera Lindt Swiss Luxory 230 gr
Bombonjera Premier Kruna 135 gr
Bombonjera Premier Paleta 200 gr
Bombonjera Guylian Gold 125 gr
Bombonjera Ferrero Rocher 100 gr
Čokoladne kugle Lindt Assorted 200 gr
Lindt Thins Dark 125 gr
Eugen Fantasy 160 gr
Čokolada Lindt Silver 200 gr
Čokoladne kugle Ferrero Rocher 50 gr
Pletena korpa
Celofan, mašna

Only 2 left in stock

SKU: 21547895621457 Categories: , ,

Description

Poklon korpa Two Fingers

Poklon korpa Two Fingers je luksuzni poklon sa tekilom. U elegantoj pletenoj korpi, spakovali smo za vas, čuvenu tekilu Two Fingers u okruženju odabranih slatkiša. Originalan poklon za ljubitelje tekile. Jedinstven poklon za rodjendan ili godišnjicu.

Pokloni do 20000 din.

su orginalni luksuzni poklon za rodjendan, jedinstveni pokloni za ženu ili devojku i ostali pokoloni sa cenom do 20000 dinara.
Ovde možete pronaći poklon korpe, poklon setove, poklon gajbice i ostale poklone, koji su pravljeni kao značajan poklon osobama do kojim vam je stalo. U predivnim aranžmanima spakovani su kvalitetni proizvodi poznatih  proizvođača. Većina poklona sadrži brendirane proizvode najpoznatijih robnih marki. Predstavljaju idealan poklon do 20000 za bitan rodjendan, jubilarnu godišnjicu i sve važne proslave. Ako vam je potreban poklon za važnog poslovnog partnera, na pravom ste mestu. U ovoj kategoriji možete pronaći poklon za sve profile vaših poslovnih prijatelja.
Takodje, možete pronaći prelep poklon za doktora, ljubavni poklon, poslovni poklon i poklone za sve prilike.
Birajući neki poklon iz ove kategorije, budite sigurni da će primaocu biti jasan njegov značaj. Aranžmani i sastavi ovih poklona, odišu lepotom i raskošnošću i već na prvi pogled ostavljaju jak utisak
Savetujemo Vas da polako pogledate sliku i sastav svakog našeg poklona iz ove grupe. Sigurni smo da se medju proizvodima ove kategorije nalazi i Vaš traženi poklon.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije pokloni do 20000 din, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Additional information

Weight 5 kg
Dimensions 40 × 30 × 40 cm

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš orginalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima. Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite. Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon. Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva. Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lične dostave. Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.
Poklon Korpe Portobello

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Poklon korpa Two Fingers”

Your email address will not be published. Required fields are marked *