Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Dom Perignon

37,600.00 рсд

Dom Perignon je  vrhunski Francuski šampanjac. Prvo da razjasnimo, šampanjac samo onaj penušavac koji je nastao u francuskoj pokrajini Šampanja i to tradicionalnom metodom kakvu je koristio i Dom Perinjon, sve ostalo su penušava vina. Dom Perignon odiše otmenošću, hedonizmom i elegancijom. Osim vrhunskog šampanjca, predstavlja i statusni simbol poznatih i slavnih. Dom Perignon je otmen, elegantan i romantičan i predstavlja pravu ikonu moći, slave, bogatstva i uspeha. Ako si neko i nešto, ako si nešto postigao, nema jednostavnijeg načina da to (svima) pokažeš nego da s vremena na vreme otvoriš sanduk šampanjca s oznakom Dom Perignon i uz prasak zapušača nazdraviš radostima života. Dom Perignon oko sebe širi auru bogatstva, sjaja i glamura i kao takav predstavlja pravi idealan poklon za dominatne, slavne, uspešne i poznate ličnosti. Pravi orginalni VIP poklon.

Out of stock

SKU: d237d09ad251 Category:

Description

Dom Perignon

Dom Perignon je  vrhunski Francuski šampanjac. Prvo da razjasnimo, šampanjac samo onaj penušavac koji je nastao u francuskoj pokrajini Šampanja i to tradicionalnom metodom kakvu je koristio i Dom Perinjon, sve ostalo su penušava vina. Odiše otmenošću, hedonizmom i elegancijom. Osim vrhunskog šampanjca, predstavlja i statusni simbol poznatih i slavnih. Dom Perignon je otmen, elegantan i romantičan i predstavlja pravu ikonu moći, slave, bogatstva i uspeha. Ako si neko i nešto, ako si nešto postigao, nema jednostavnijeg načina da to (svima) pokažeš nego da s vremena na vreme otvoriš sanduk šampanjca s oznakom Dom Perignon i uz prasak zapušača nazdraviš radostima života. Oko sebe širi auru bogatstva, sjaja i glamura i kao takav predstavlja pravi idealan poklon za dominatne, slavne, uspešne i poznate ličnosti.

Dom Perignon

je uvek sinteza pino noar i shardone grožđa. Grožđe koje ulazi u mešavinu dolazi iz najkvalitetnijih i najosunčanijih vinograda. Starenjem Dom Perignon poprima potpuno zavodljiv buke koji je jedan od najintrigantnijih mirisa za šampanjac. Blistavo sjajno svetlucave boje i predivnih penušavih mehurića. Arome zrelog limunovog voća , fina i kremasta pena daje vinu osećaj veće težine, svežine i uravnoteženu kiselost. Završnica je dugotrajna i osvežavajuća.

Šampanjac

Šampanjac je prestižno aristokratsko piće namenjeno bogatim pojedincima. Najpoznatiji brendovi šampanjca potiču iz Francuske.Ovo penušavo belo vino se pravi od groždja koje prolazi poseban tretman kako bi se postigao najbolji mogući ukus. Pije se u retkim i izuzetnim situacijama kao što su venčanja, rodjendani i proslave. U našoj ponudi možete pronaći najpoznapije šampanjce kao što su Dom Perignon i Moet.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije ekskluzivna pića, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

Dostava kurirskim službama

Additional information

Weight 1.5 kg
Dimensions 9 × 9 × 30 cm

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš orginalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima. Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite. Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon. Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva. Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lične dostave. Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.
Poklon Korpe Portobello

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dom Perignon”

Your email address will not be published. Required fields are marked *