Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Chivas Royal Salute

25,500.00 рсд

Chivas Royal Salute 21 YO je vrhunski viski brenda Chivas. Priznat od strane poznavaoca kao svetski najbolji premium blended škotski viski. Predstavljen 1953. godine u čast krunidbe kraljice Elizabete II u tri varijante kobaltne boce, zelenoj (smaragd), plavoj (safir) i crvenoj (rubin), koje predstavljaju dragulje u kraljičinoj kruni. Chivas Regal Royal Salute 21 YO je i danas simbol vrhunskog kvaliteta negovanog generacijama. Ovo piće namenjeno je  kao idealan poklon  samo najvećim poznavaocima i uživaocima kvalitetnog viskija. Orginalan poklon za rodjendan muškarcu.

Only 2 left in stock

SKU: f7ce9fe32980 Category:

Description

Chivas Royal Salute

Chivas Royal Salute 21 YO je vrhunski viski brenda Chivas. Priznat od strane poznavaoca kao svetski najbolji premium blended škotski viski. Predstavljen 1953. godine u čast krunidbe kraljice Elizabete II u tri varijante kobaltne boce, zelenoj (smaragd), plavoj (safir) i crvenoj (rubin), koje predstavljaju dragulje u kraljičinoj kruni. Chivas Regal Royal Salute 21 YO je i danas simbol vrhunskog kvaliteta negovanog generacijama. Ovo  piće namenjeno je  kao idealan poklon  samo najvećim poznavaocima i uživaocima kvalitetnog viskija. Orginalan poklon muškarcu za rodjendan.

Royal Salute 21 YO

je bogato zlatne boje. Istražujte malo više i osetićete balans voćnih, cvetnih i dimljenih tonova. Onda, kako uživate u svakom gutljaju, uzbudljiva kombinacija dubokih, slatkih, orahastih, glatkih i potupnih ukusa se otkrivaju, razvijajući se dalje u dugi, topli i zadovoljavajući finiš. Duboka zlatna boja ovog viskija reflektuje moć i bogatstvo ukusa, sa blagim voćnim aromama koje balansiraju sa delikatnim cvetnim mirisom i blagom slatkoćom meda.

Viski

Viski je danas jedno od najpopularnijih alkoholnih pića. Dobija se destilacijom fermentisanih žitaric (ječam, kukuruz, raž). Postoji više vrsta viskija kao što su mešani (blended), grain, blended malt, single malt, bourbon… Najpoznatiji brendovi su Johnnie Walker, Ballantine’s, Chivas, Jameson, Jack Daniel’s. Pored standardnih viskija, postoje i posebne vrste viskija, koji svojim kvalitetom  predstavljaju sam vrh ovog proizvoda

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije ekskluzivna pića, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

Dostava kurirskim službama

Additional information

Weight 2 kg
Dimensions 14 × 14 × 25 cm

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš orginalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima. Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite. Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon. Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva. Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lične dostave. Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.
Poklon Korpe Portobello

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chivas Royal Salute”

Your email address will not be published. Required fields are marked *