Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Chivas Regal Gold Signature

10,950.00 рсд

Chivas Regal Gold Signature 18 yo, je viski izuzetnog kvaliteta star 18 godina, napravljen od strane brendaChivas. Prodaje se u flaši od 0,7 l.U luksuznoj kutiji, nalazi se poseban viski brenda Chivas. To je Chivas Regal Gold Signature, viski star preko 18 godina. Ovaj viski je namenjen ljudima koji vole mešavine malt viskija. Kao što mu ime kaže, ima zatan potpis Master Blender brenda Chivas. Ukus mu asocira na marmeladu, crnu čokoladu i naznake drveta. Finiš mu se odlikuje začinskim notama. Idealan poklon za sve poznavaoce i ljubitelje viskija. Pošebna mešavina malt viskija, idealan poklon za rodjendan muškarcu.

Only 1 left in stock

SKU: 5591d8fb31eb Category:

Description

Chivas Regal Gold Signature

Chivas Regal Gold Signature je viski izuzetnog kvaliteta star 18 godina, napravljen od strane brenda Chivas. Prodaje se u flaši od 0,7 l. U luksuznoj kutiji, nalazi se poseban viski brenda Chivas. To je Chivas Regal Gold Signature, viski star preko 18 godina. Ovaj viski je namenjen ljudima koji vole mešavine malt viskija. Kao što mu ime kaže, ima zatan potpis Master Blender brenda Chivas. Idealan poklon za sve poznavaoce i ljubitelje viskija.

Chivas Regal Gold Signature 18 yo

je viski koji je kreirao Colin Scott (Master Blender). Sadrži preko 20 single malt viskija iz svih krajeva škotske. Dokaz da se radi o zaista vrhunskom viskiju je nagrada sa prestižnog takmičenja IWSC gde je osvojio dve nagrade “Prvoklasnu zlatnu medalju” i “Trofej u konkurenciji mešanih viskija”. Na mirisu se može uočiti jako dobar balans, a od aroma prepoznaju se kora pomorandže, ječmeni slad, vanila i blagi dodir začina. Ukus odiše solidnom punoćom, asocira na marmeladu, crnu čokoladu i naznake drveta. Finiš mu je izrazito dug, odličnog balansa sa začinskim notama iz bureta.

Viski

Viski je danas jedno od najpopularnijih alkoholnih pića. Dobija se destilacijom fermentisanih žitaric (ječam, kukuruz, raž). Postoji više vrsta viskija kao što su mešani (blended), grain, blended malt, single malt, bourbon… Najpoznatiji brendovi su Johnnie Walker, Ballantine’s, Chivas, Jameson, Jack Daniel’s. Pored standardnih viskija, postoje i posebne vrste viskija, koji svojim kvalitetom  predstavljaju sam vrh ovog proizvoda.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije ekskluzivna pića, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.

Lična dostava poklona

Dostava kurirskim službama.

(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Additional information

Weight 2 kg
Dimensions 11 × 11 × 26 cm

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona sa dostavom poklona. Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima. Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite. Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon. Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva. Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lična dostava poklona. Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.
Poklon Korpe Portobello
Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chivas Regal Gold Signature”

Your email address will not be published. Required fields are marked *