Pokloni do 5000 din

Orginalni pokloni za svaku priliku. Mali svakodnevni pokloni sa cenom do 5000 dinara. Mali poklon koji je uručen u pravo vreme, može imati veliki značaj.

Pokloni do 5000 din

Pokloni do 5000 din su orginalni pokloni za rodjendane, godišnjice i druge proslave sa cenom do 5000 dinara.
U ovoj kategoriji možete pronaći male poklon korpe, poklon gajbice, poklon setove i ostale poklone, koji su pogodni za svakodnevne poklone. Mali znaci pažnje za odabrane prijatelje. Poklon za muškarca do 5000, jedinstven poklon za rodjendan do 5000. Poklon za zaljubljene do 5000, poklon za devojku do 5000, poklon za svadbu do 5000 su sastavni deo ove grupe.
U današnje vreme kada svi negde žure i nemaju vremena, potrebno je  pokazati ljudima iz nama bliskog okruženja da nam je stalo do njih. I da su nam u mislima. Pravi način za to je pokloniti ili poslati mali poklon s’vremena na vreme. Mali poklon koji je uručen u pravo vreme, može imati veliki značaj. Time pokazujete da vama dragi ljudi imaju svoje mesto u vašem srcu. I kada nemate vremena za njih.
Ovi pokloni imaju relativno malu cenu ali veliku vrednost, zbog poruka koje šaljete poklanjajući ih.
Ako tražite poklon za rodjendan koji nije jubilaran, mesečnicu veze, neku malu godišnjicu. Ili vam nije potreban razlog za poklon, na pravom ste mestu. Ovde možete pronaći poklone sa plišanim igračkama, slatkišima, pićem, u prelepim aranžmanima. Sigurno možete naći odgovarajući poklon do 5000 za svaku priliku.
Poklon za drugaricu, poklon za druga, poklon za devojku, poklon za godišnjicu, poklon mužu i niz drugih poklona nalaze se u ovoj kategoriji. Vaše je samo da polako pregledate ponudjeno i sigurno ćete pronaći idealan poklon.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije pokloni do 5000 din, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.