Pokloni do 5000 din

Dobrodošli u našu internet prodavnicu poklona! Kupovina poklona može biti zastrašujući zadatak, posebno kada imate ograničen budžet. Ali ne brinite, jer postoji mnogo sjajnih opcija poklona koji vas neće finansijski upropastiti.

Pokloni do 5000 din

Ako tražite neki poseban i jedinstven poklon do 5000 dinara, bićete prijatno iznenađeni rasponom dostupnih artikala. Ovde ćete pronaći širok izbor jedinstvenih i promišljenih poklona za sve prilike i budžete. Pregledajte našu kolekciju poklona do 5000 dinara sada i pronađite nešto posebno za svoje prijatelje i porodicu. Zato se ne plašite da budete kreativni i razmišljate van okvira – sigurno ćete pronaći nešto što će obradovati vašu posebnu osobu.
U kategoriji pokloni do 5000 din, možete pronaći male poklon korpe, poklon gajbice, poklon setove i ostale poklone, koji su pogodni za svakodnevne poklone. Mali znaci pažnje za odabrane prijatelje.

Mali pokloni veliko značenje!

U današnje vreme kada svi negde žure i nemaju vremena, potrebno je  pokazati ljudima iz nama bliskog okruženja da nam je stalo do njih i da su nam u mislima. Pravi način za to je pokloniti ili poslati mali poklon s’vremena na vreme. Mali poklon koji je uručen u pravo vreme, može imati veliki značaj. Time pokazujete da vama dragi ljudi imaju svoje mesto u vašem srcu i kada nemate vremena za njih. Ovi pokloni imaju relativno malu cenu ali veliku vrednost, zbog poruka koje šaljete poklanjajući ih.
Ako tražite poklon za rodjendan koji nije jubilaran, mesečnicu veze, neku malu godišnjicu, ili vam nije potreban razlog za poklon, na pravom ste mestu. Sigurno možete naći odgovarajući poklon do 5000 za svaku priliku.

Pokloni do 5000 din prodavnica poklona Poklon korpe Portobello

Šta izabrati kao poklon do 5000 din

Potreban Vam je  mali poklon za drugaricu, pogledajte naš izbor manikir setova i kutija za nakit. Tu je i veliki izbor setova za piće koji su orginalan poklon za devojke. Pravi mali poklon za devojku izaberite izmedju ferrero buketa, čokoladnih ruža i slatkih malih poklon korpi. Mali poklon za decu možete naći u našem izboru kinder torti. Ako Vam treba poklon za druga, tu je lep izbor setova za piće, vinskih setova i kutija za vino.  Poklon za dečka možete izabrati izmedju kravata leptir mašni, upaljača i sekača za tompuse. Mala poklon korpa može biti pravi poklon za godišnjicu veze.
Vaše je samo da polako pregledate ponudjeno i sigurno ćete pronaći idealan poklon.
Bez obzira da li tražite nešto posebno za svoju porodicu i prijatelje ili zabavno malo iznenađenje za sebe,u našem gift shopu naći ćete savršen poklon za manje od 5000 dinara. Kupujte sada i pronađite nešto posebno danas!

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije pokloni do 5000 din, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama. Sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.