Pokloni do 5000 din

Pokloni do 5000 din

Pokloni do 5000 din su orginalni pokloni za rodjendane, godišnjice i druge proslave sa cenom do 5000 dinara.
U ovoj kategoriji možete pronaći male poklon korpe, poklon gajbice, poklon setove i ostale poklone, koji su pogodni za svakodnevne poklone. Mali znaci pažnje za odabrane prijatelje. Poklon za muškarca do 5000, jedinstven poklon za rodjendan do 5000. Poklon za zaljubljene do 5000, poklon za devojku do 5000, poklon za svadbu do 5000 su sastavni deo ove grupe.
U današnje vreme kada svi negde žure i nemaju vremena, potrebno je  pokazati ljudima iz nama bliskog okruženja da nam je stalo do njih. I da su nam u mislima. Pravi način za to je pokloniti ili poslati mali poklon s’vremena na vreme. Mali poklon koji je uručen u pravo vreme, može imati veliki značaj. Time pokazujete da vama dragi ljudi imaju svoje mesto u vašem srcu. I kada nemate vremena za njih.
Ovi pokloni imaju relativno malu cenu ali veliku vrednost, zbog poruka koje šaljete poklanjajući ih.
Ako tražite poklon za rodjendan koji nije jubilaran, mesečnicu veze, neku malu godišnjicu. Ili vam nije potreban razlog za poklon, na pravom ste mestu. Ovde možete pronaći poklone sa plišanim igračkama, slatkišima, pićem, u prelepim aranžmanima. Sigurno možete naći odgovarajući poklon za svaku priliku.
Poklon za drugaricu, poklon za druga, poklon za devojku, poklon za godišnjicu, poklon mužu i niz drugih poklona nalaze se u ovoj kategoriji. Vaše je samo da polako pregledate ponudjeno i sigurno ćete pronaći idealan poklon.

Dostava poklona

Pored online kupovine, sve naše poklone možete i direktno pogledati, izabrati i platiti na licu mesta u našem gift shop-u Portobello na Novom Beogradu. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.

Lična dostava poklona (samo za Beograd),

Dostava kurirskim službama.