Hjumidori i pribor

Ovde možete pronaći poseban poklon za vašeg omiljenog ljubitelja tompusa. Uz naš izbor hjumidora i pribora za korišćenje tompusa, sigurno ćete pronaći pravi poklon, koji će mu se svideti.

Hjumidori i pribor

Dobrodošli u našu internet prodavnicu humidora i pribora za cigare!
Bilo da ste pušač početnik ili strastveni ljubitelj tompusa ili kupujete poklon ljubitelju cigara, imamo ponešto za svakoga. Hjumidori, putni hjumidori, upaljači za cigare, sekači za tompuse, futrole za tompuse su sastavni deo našeg asortimana.
Ako tražite pravi orginalan poklon za ljubitelja tompusa-cigara, na pravom ste mestu.
Potreban vam je jedinstven poklon za vašeg ljubitelja cigara, izaberite neki od hjumidora iz našeg asortimana i ne možete da pogrešite. Želite da obradujete prijatelja nekim manjim poklonom, tu je veliki izbor upaljača za tompuse i sekača za tompuse. Svaki od njih predstavlja pravi poklon za uživaoca cigara. Ne odgovara Vam ništa od navedenog?
Nema problema, sigurno možete pronaći orginalan poklon u našem velikom izboru pepeljara za tompuse i futrola za nošenje cigara.
Ne možete da se odlučite i niste sigurni koji je pravi poklon za vašeg prijatelja? Dodjite u naš gift shop i pogledajte uživo sve proizvode iz našeg asortimana, a naše ljubazno i profesionalno osoblje će vam pomoći da izaberete Vaš orginalan poklon.

Hjumidori

Uslovi za čuvanje cigara su jako specifični. Pogoduje im vlažna sredina u kojoj nije pretoplo. Idealna vlažnost je 65-70 % a optimalna temperatura izmedju 18-22 stepena. Kada se cigare čuvaju u ovakvim uslovima, neće se osušiti i potpomoći će im se proces zrenja. Da bi se ispunili uslovi za čuvanje cigara napravljeni su humidori. Humidori se prave od posebnog drveta, španskog kedra. U sebi obavezno imaju sistem za ovlaživanje, dok pojedini modeli imaju i merače vlažnosti. Humidore delimo na velike (za izlaganje i prodaju cigara), kućne (za kućno korišćenje), putne (za korišćenje na putu).
U našoj ponudi nalazi se veliki izbor putnih humidora, kućnih humidora, zapremine od 20 do 100 cigara, humidora sa sekačem, pepeljarom i futrolom i humidora za automobile.
Hjumidori za cigare tompuse
Putni hjumidori za tompuse cigare
Veliki hjumidori za tompuse cigare

Sekači za cigare

Da bi uživali u cigari, prvo trebate da isečete vrh cigare. Rez na cigari treba da bude precizan a odsečeni deo treba da bude oko 2 mm debljine. Najčešće se koriste sekači za tompuse sa jednim ili dva noža, specijalne makazice, male giljotine ili bušači za cigare. Na Vama je da odlučite na koji način želite da Vam cigareta bude zasečena jer to znatno doprinosi Vašem ugođaju. Pravi poklon za ljubitelje tompusa.
Sekači za tompuse cigare
Upaljači za tompuse cigare

Upaljači za cigare

Cigare se pale na specifičan način. Cigaru prvo zagrevate držeći je blizu plamena i okrećući je dok se ne stvori sivi prsten od pepela. Kada je cigara zagrejana počnite da vučete i dalje okrećući cigaru. Dim nemojte uvlačiti u pluća već ga samo zadržite u ustima, osetite aromu i lagano izdahnite. Za paljenje cigara korite se posebni upaljači za tompuse cigare. Postoje stoni upaljači za tompuse i obični upaljači za cigare. Uglavnom su u pitanju upaljači breneri i to su obavezno gasni upaljači. Na našem sajtu možete pronaći stone upaljače i obične upaljače za tompuse poznatih brendova, Myon i Cozy. Upaljači za tompuse su idealan poklon za prijatelja.
Futrole za tompuse cigare
Pepeljare za tompuse cigare

Pepeljare za tompuse i setovi za cigare

Kada se koristi cigara klasične pepeljare nisu baš pogodne za odlaganje cigare. U našoj ponudi nalaze se keramičke pepeljare za tompuse i metalne pepeljare za tompuse posebno pravljene za odlaganje tompusa.
Prezentujemo vam i setove za korišćenje cigara, koji se sastoje od raznih kombinacija, futrola za cigare, sekača za cigare i upaljača za cigare.
Ako vam je potreban poklon za uživaoca cigara ili ste i sami ljubitelj cigara, na pravom ste mestu. U ovoj kategoriji sigurno možete pronaći pravu stvar za Vas.
Garantujemo vam da pokloni iz ove grupe pravog uživaoca tompusa neće ostaviti ravnodušnim.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije hjumidori i pribor, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.