Hjumidori i pribor

Tražite poklon za Vašeg ljubitelja tompusa? Naš izbor hjumidora, sekača, pepeljara i ostalog pribora za korišćenje cigara, može Vam dati originalnu ideju za poklon koji će obradovati Vašeg ljubitelja cigara. Sa poklonima za cigare, uživa se dva puta, kada se primaju i kada se koriste.

Hjumidori i pribor

Hjumidori i pribor za korišćenje cigara su pokloni za ljubitelje tompusa.
Dobrodošli u našu internet online prodavnicu hjumidora i pribora za cigare!
Bilo da ste pušač početnik ili strastveni ljubitelj tompusa ili kupujete poklon ljubitelju cigara, imamo ponešto za svakoga. Hjumidori, putni hjumidori, upaljači za cigare, sekači za tompuse, futrole za tompuse su sastavni deo našeg asortimana. Ako tražite pravi originalan poklon za ljubitelja cigara, na pravom ste mestu.
Potreban Vam je luksuzan poklon za vašeg ljubitelja cigara, izaberite neki od hjumidora iz našeg asortimana i ne možete da pogrešite. Želite da obradujete prijatelja koji voli tompuse nekim manjim poklonom, tu je veliki izbor upaljača za tompuse i sekača za cigare. Svaki od njih predstavlja originalan poklon za uživaoca cigara.
Ne odgovara Vam ništa od navedenog?

Nema problema, sigurno možete pronaći originalan poklon u našem velikom izboru pepeljara za tompuse i futrola za nošenje cigara.
Ako ipak ne možete da se odlučite i niste sigurni koji je pravi poklon za vašeg prijatelja, dodjite u naš gift shop i pogledajte uživo sve proizvode iz našeg asortimana hjumidora i pribora za tompuse, a naše ljubazno i profesionalno osoblje će Vam pomoći da izaberete Vaš savršen poklon za tompuse.

Hjumidori kao poklon

Uslovi za čuvanje cigara su jako specifični. Pogoduje im vlažna sredina u kojoj nije pretoplo. Idealna vlažnost je 65-70 % a optimalna temperatura izmedju 18-22 stepena. Kada se cigare čuvaju u ovakvim uslovima, neće se osušiti i potpomoći će im se proces zrenja. Da bi se ispunili uslovi za čuvanje cigara napravljeni su hjumidori. Hjumidori se prave od posebnog drveta, španskog kedra. U sebi obavezno imaju sistem za ovlaživanje, dok pojedini modeli imaju i merače vlažnosti. Hjumidore delimo na velike (za izlaganje i prodaju cigara), kućne (za kućno korišćenje), putne (za korišćenje na putu).
Hjumidor je luksuzan poklon za prijatelja koji voli cigare. Poklon će ostaviti jedinstven utisak, ako mu uz hjumidor poklonite i nekoliko pravih cigara. Kao odličan poklon za ljubitelje cigara preporučujemo, putne hjumidore. Idealan poklon  je i hjumidor sa sekačem i pepeljarom u kompletu. Ako Vam je potreban baš ekskluzivan poklon, tu je hjumidor za automobil.

Sekači za cigare-mali pokloni za ljubitelje cigara

Da bi uživali u cigari, prvo trebate da isečete vrh cigare. Rez na cigari treba da bude precizan a odsečeni deo treba da bude oko 2 mm debljine. Najčešće se koriste sekači za tompuse sa jednim ili dva noža, specijalne makazice, male giljotine ili bušači za cigare. Na Vama je da odlučite na koji način želite da Vam cigareta bude zasečena jer to znatno doprinosi Vašem ugođaju.
Ako Vam treba neki mali poklončić za prijatelja koji koristi tompuse, sekači za cigare su odličan poklon. Kao ekskluzivan poklon za rodjendan korisnicima cigara, sekači giljotine su pravi izbor.

Upaljači za cigare pravi poklon

Cigare se pale na specifičan način. Cigaru prvo zagrevate držeći je blizu plamena i okrećući je dok se ne stvori sivi prsten od pepela. Kada je cigara zagrejana počnite da vučete i dalje okrećući cigaru. Dim nemojte uvlačiti u pluća već ga samo zadržite u ustima, osetite aromu i lagano izdahnite. Za paljenje cigara korite se posebni upaljači za tompuse-cigare. Postoje stoni upaljači za tompuse i obični upaljači za cigare. Uglavnom su u pitanju upaljači breneri i to su obavezno gasni upaljači. Na našem sajtu možete pronaći stone upaljače i obične upaljače za tompuse poznatih brendova, Myon i Cozy.
Upaljači za cigare su pravi mali pokloni, za prijatelje koji uživaju u korišćenju cigara. Stoni upaljači za cigare su luksuzan poklon za korisnike tompusa.

Pepeljare za tompuse i setovi za cigare-idealan poklon

Kada se koristi cigara klasične pepeljare nisu baš pogodne za odlaganje cigare. U našoj ponudi nalaze se keramičke pepeljare za tompuse i metalne pepeljare za tompuse posebno pravljene za odlaganje tompusa. Pepeljara za cigaru je uvek idealan poklon za ljubitelja cigara.
Prezentujemo vam i setove za korišćenje cigara, koji se sastoje od raznih kombinacija, futrola za cigaresekača za cigare i upaljača za cigare. Ovi setovi su originalan poklon za rodjendan korisniku tompusa.
Tu su još i futrole za tompuse, koje su idealan poklon za ljude koji često putuju, a koriste cigare.
Sigurni smo da ćete, ako dobro pregledate našu ponudu, dobiti pravu ideja za poklon Vašem ljubitelju cigara.

Obavezno napišite adekvatnu poruku uz poklon

Bez obzira koji poklon iz kategorije hjumidori i pribor izaberete, obavezno dodajte personalizovanu karticu kako biste poklon učinili posebnim. Svaki poklon uz odgovarajuću ličnu poruku ostavlja mnogo jači utisak. Smislite poruku koja će ostaviti pravi utisak. Prosledite nam poruku i mi ćemo uraditi sve ostalo. Da bi iznenadjenje bilo kompletno, preporučujemo Vam opciju lična dostava poklona.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije hjumidori i pribor za korišćenje cigara, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete idealan poklon za Vašeg ljubitelja tompusa. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lična dostava poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme (9-20) koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Humidors and accessories

Are you looking for a gift for your cigar lover? Our selection of humidors, cutters, ashtrays and other accessories for using cigars can give you an original idea for a gift that will delight your cigar lover. With cigar gifts, it is enjoyed twice, when they are received and when they are used.

Welcome to our online store of humidors and accessories for cigars!

Whether you’re a beginner smoker or an avid cigars fan or buying a gift for a cigar lover, we have something for everyone. Humidors, travel humidors, cigar lighters, cigars cutters, cigars cases are an integral part of our assortment. If you are looking for a real original gift for a cigar lover, you are in the right place.

You need a luxurious gift for your cigar lover, choose one of the humidors from our assortment and you can’t go wrong. If you want to please a friend who loves cigars with a small gift, there is a large selection of cigars lighters and cigar cutters. Each of them represents a real original gift for a cigar connoisseur.

None of the above suits you?

No problem, you can certainly find an original gift in our large selection of cigars ashtrays and cigar cases.

If you still can’t decide and you’re not sure what the right gift is for your friend, come to our gift shop and see live all the products from our range of humidors and cigars accessories, and our friendly and professional staff will help you choose your perfect gift for cigars

Gift delivery

You can buy and pay for all our gifts from the category humidors and accessories online or come to our gift shop to choose your ideal gift for yourself. In addition to the personal collection of gifts in our gift shop, we are able to offer you the following types of gift delivery.
(If it is important to you that the gift that you have decided to be delivered on a certain day or at a certain time, our recommendation is that you MUST choose the personal gift delivery option.)

Personal gift delivery

Delivery by courirer services