Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon set Sveća

3,500.00 рсд

Poklon set Sveća je poklon set za devojke. Ukrasna sveća, šolja za kafu i preukusni medenjaci, spakovani u ukrasnu kutiju su pravi orginalni poklon za drugaricu. Mali poklon predvidjen kao mali znak pažnje prijatelici.

Sastav poklona:

Ukrasna sveća
Šolja za nes kafu
(dezen šolje zavisi od stanja na lageru)
Lambertz medenjaci 200 gr
Ukrasna kutija

In stock

SKU: 35002541254 Categories: , Tag:

Description

Poklon set Sveća

Poklon set Sveća je poklon set za devojke. Ukrasna sveća, šolja za kafu i preukusni medenjaci, spakovani u ukrasnu kutiju su pravi orginalni poklon za drugaricu. Mali poklon predvidjen kao mali znak pažnje prijatelici.

Poklon setovi za žene

Poklonite posebnoj ženi u svom životu prelep poklon set. Naši poklon setovi za žene su napravljeni od šampanjaca, kvalitetnih slatkiša, plišanih igračaka, nakita, ženske galanterije, spakovanih u prelepe ukrasne kutije.
Ako Vas muči pitanje, šta pokloniti devojci, izaberite neki od naših setova sa plišanim igračkama, pićem i slatkišima u obliku srca. Treba Vam poklon za ženu, tu su naši setovi sa šampanjcem, slatkišima i galanterijom. Želite da obradujete sestru, vino i slatkiši u prelepoj ukrasnoj kutiji su pravi izbor. Tražite poklon za ljubitelja čokolate, slatki poklon setovi su pun pogodak. Bez obzira na to šta voli, ovi poklon setovi su savršen način da joj pokažete koliko je volite i cenite. Ako želite da pokažete svoju ljubav i zahvalnost za bilo koju posebnu ženu u vašem životu, poklon setovi su odličan način.
Ne nalazite vaš savršen poklon, kontaktirajte nas i naše iskusno osoblje će Vam pomoći da pronadjete idealan poklon za vašu posebnu osobu.

Personalizujte Vaš poklon set

Da bi vaš poklon bio savršen, obavezno dodajte personalizovanu karticu sa vašom prelepom porukom. Takođe nudimo ličnu dostavu kako bismo osigurali da vaši pokloni budu isporučeni na vreme.
Hvala što ste svratili u našu prodavnicu poklon setova!

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije poklon setovi, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Additional information

Weight 1 kg
Dimensions 12 × 12 × 6 cm

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona sa dostavom poklona. Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima. Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite. Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon. Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva. Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lična dostava poklona. Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.
Poklon Korpe Portobello
Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Poklon set Sveća”

Your email address will not be published. Required fields are marked *