Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Novogodišnji poklon Ferrero

(1 customer review)

9,900.00 рсд

Novogodišnji poklon Ferrero je univerzalan poklon za Novu godinu. U drvenoj ukrasnoj gajbici u prazničnom aranžmanu, dočekuju Vas izabrani slatkiši vrhunskog kvaliteta u novogodišnjim pakovanjima. Izuzetan novogodišnji poklon koji možete poklanjati i muškim i ženskim osobama. Savršen poklon za Novu godinu.

Sastav poklona:

Bombonjera Ferrero Rocher Collection 269 gr
Novogodišnja Ferrero Zvezda 40 gr
Snežna kugla
Bombonjera Lindt Musching 199 gr
Bombonjera Lindt Pilar 75 gr
Bombonjera Caffarel Nocciolota 165 gr
Čokoladne kugle Zaini Hazelnut 154 gr
Čokoladne kugle  Ferrero Rocher 2 kom.
Novogodišnji ukras
Ukrasna drvena gajbica
Celofan, mašna

Out of stock

Description

Novogodišnji poklon Ferrero

Novogodišnji poklon Ferrero je univerzalan poklon za Novu godinu. U drvenoj ukrasnoj gajbici u prazničnom aranžmanu, dočekuju Vas izabrani slatkiši vrhunskog kvaliteta u novogodišnjim pakovanjima. Izuzetan novogodišnji poklon koji možete poklanjati i muškim i ženskim osobama. Savršen poklon za Novu godinu.

Pokloni za Novu godinu

Bliži se Nova godina i vreme je da se izabere novogodišnji poklon. Jedno od glavnih pitanja je šta pokloniti za Novu godinu, dragim osobama. Pokloni za Novu godinu trebaju da budu originalani, upečatljivi i u skladu sa osobom kojoj se kupuje. Uvek možete da odete u tržni centar da kupite komad garderobe ili nešto slično. Ali da li će ti novogodišnji pokloni pokazati vašu ljubav i pažnju na adekvatan način. Umesto da jurite po prodavnicama i tražte idealan novogodišnji poklon, naš predlog je, da sedeći iz fotelje, pronadjete ideje za poklon za Novu godinu. Naša prodavnica novogodišnjih poklona online, će Vam omogućiti da pronadjete odgovor na pitanje, šta kupiti za poklon za Novu godinu.

Kada su u pitanju pokloni za praznike, najvažnije je da, onima kojima ih darujete, pokažete da ste mislili baš na njih. Razmislite i prisetite se šta oni vole, imaju li specifične zahteve, navike i svakodnevne rutine. Pre nego što počnete da tražite novogodišnji poklon paket, prvo stanite i razmislite šta je Vaša draga osoba pričala u poslednje vreme. Šta je tražila da kupi ili šta joj se jako dopalo. Uvek se izmedju redova pronadju prave ideje za novogodišnje poklone.

Šta kupiti kao poklon za Novu godinu?

Početkom decembra, počnu da nas muče pitanja. Koji je najbolji poklon za Novu godinušta pokloniti devojci za Novu godinuŠta kupiti mužu kao novogodišnji poklonkoji je najbolji novogodišnji poklon za dečka… Spisak je dugačak, i kako prolazi vreme nervoza je sve veća. Pokloni za Novu godinu postaju veliki i nepremostiv problem. Probaćemo da Vam damo odgovore na neka od vaših pitanja i pravi predlog za novogodišnji poklon.

Pokloni za praznike

Novogodišnje poklon korpe i setovi za novu godinu i novogodišnje gajbice, su pokloni sa novogodišnjim ukrasima, posebnim proizvodima koji se prave samo za Novu godinu. Specijalnim dekoracijama za novu godinu i proizvodima sa novogodišnjim motivima. Svojim prelepim aranžmanima i bogatim sastavima, pretstavljaju jedinstven poklon za praznik. U našem asortimanu možete pronaći i poklon sa panettone kolačem, pogodan kao poklon za katolički božić.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije pokloni za Novu godinu, možete kupiti i platiti online ili doći u naš  gift shop da sami, uživo izaberete Vaš idealan novogodišnji poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lična dostava poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama, Sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Additional information

Weight 2.5 kg
Dimensions 25 × 25 × 30 cm

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona sa dostavom poklona. Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima. Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite. Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon. Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva. Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lična dostava poklona. Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.
Poklon Korpe Portobello
Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.

1 review for Novogodišnji poklon Ferrero

  1. Valerija

    Prelepo! Oduševljena sam. Isto kao na slici.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *