Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Novogodišnji poklon Chenet Brut

9,200.00 рсд

Novogodišnji poklon Chenet Brut je poklon za novu godinu damama. U elegantoj ukrasnoj gajbici, u novogodišnjem aranžmanu, smestila se flaša penušavog vina JP Chenet Brut. Novogodišnji poklon set je namenjen kao novogodišnji poklon damama sa stilom.. Poklon za Novu godinu za žene i devojke.

Sastav poklona:

Francusko penušavo vino JP Chenet Blansh Brut 0,75 l
Novogodišnja Ferrero Zvezda 40 gr
Bombonjera Lindt Milk 200 gr
Bombonjera Guylian Truffina 180 gr
Čokolada Premier jagoda- malina 110 gr
Čokoladne kugle Zaini Fondente Dark 154 gr
Novogodišnji ukras
Ukrasna drvena gajbica
Celofan, mašna

Only 1 left in stock

SKU: 76397639 Category:

Description

Novogodišnji poklon Chenet Brut

Novogodišnji poklon Chenet Brut je poklon za novu godinu damama. U elegantoj ukrasnoj gajbici, u novogodišnjem aranžmanu, smestila se flaša penušavog vina JP Chenet Brut. Novogodišnji poklon set je namenjen kao novogodišnji poklon damama sa stilom.. Poklon za Novu godinu za žene i devojke.

Šta kupiti kao poklon za Novu godinu?

Početkom decembra, počnu da nas muče pitanja. Koji je najbolji poklon za Novu godinušta pokloniti devojci za Novu godinuŠta kupiti mužu kao novogodišnji poklonkoji je najbolji novogodišnji poklon za dečka… Spisak je dugačak, i kako prolazi vreme nervoza je sve veća. Pokloni za Novu godinu postaju veliki i nepremostiv problem. Probaćemo da Vam damo odgovore na neka od vaših pitanja i pravi predlog za novogodišnji poklon.

Novogodišnji pokloni za žene

Evo nekoliko odgovora i predloga koji su najbolji pokloni za Novu godinu za ženske osobe.
Šta pokloniti ženi za Novu godinu? Pravi predlog su novogodišnje poklon korpe sa slatkišima ili poklon set za Novu godinu sa vinom, kao idealan  novogodišnji poklon za nju. Luksuzna poklon gajbica sa novogodišnjim poklonima i nakitom, je predlog za skup poklon ženi za Novu godinu.

Na pitanje, šta kupiti devojci za Novu godinu, naš predlog za poklon devojci za Novu godinu je novogodišnja korpa sa plišanom igračkom, vinom i novogodišnjim slatkišima. Luksuzan novogodišnji poklon za devojku bi bila  novogodišnja gajbica sa Moetom, nakitom i slatkišima sa motivima nove godine.
Odgovor na pitanje, koji je idealan poklon mami za Novu godinu su novogodišnji poklon setovi sa likerom i odabranim novogodišnjim slatkišima. Pravi poklon za Novu godinu sestri je novogodišnja poklon korpa, sa dobrim vinom, poklon setom za piće, i odabranim novogodišnjim bombonjerama. Poklon koleginici za Novu godinu, su novogodišnje korpice sa slatkišima i vinom. Poklon setovi za piće ili male kutije za nakit su pravi poklon drugarici za Novu godinu. Novogodišnji poklon za dame su novogodišnje korpe sa vinom, kutijom za čuvanje satova i nakita i slatkišima.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije pokloni za Novu godinu, možete kupiti i platiti online ili doći u naš  gift shop da sami, uživo izaberete Vaš idealan novogodišnji poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lična dostava poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama, Sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Additional information

Weight 4 kg
Dimensions 30 × 25 × 30 cm

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona sa dostavom poklona. Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima. Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite. Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon. Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva. Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lična dostava poklona. Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.
Poklon Korpe Portobello
Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Novogodišnji poklon Chenet Brut”

Your email address will not be published. Required fields are marked *