Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Hjumidor Ebony 100 cigara

51,000.00 рсд

Hjumidor Ebony 100 cigara je namenjen čuvanju cigara i tompusa. To je drveni hjumidor sa staklenim prozorom u poklopcu i prednjoj strani. Ima merač vlažnosti i poseduje unutrašnji sistem vlaženja. Kapacitet do 100 cigara. Elegantnog i luksuznog izgleda, urađen je sa visokim sjajom,dostupan u braon boji. Fina cigara je jedno od najvažnijih životnih zadovoljstva. Stručna nega i skladištenje su apsolutna nužnost, zbog čega ozbiljni zaljubljenik u cigare obavezno poseduje hjumidor za čuvanje cigara. Ako želite da obradujete nekog ljubitelja cigara, ovo je pravi luksuzni pokon za njega. Izuzetan poklon za rodjendan muškarcu ljubitelju tompusa

Only 1 left in stock

Description

Hjumidor Ebony 100 cigara

Hjumidor Ebony 100 cigara je namenjen čuvanju cigara i tompusa. To je drveni hjumidor sa staklenim prozorom u poklopcu i prednjoj strani. Ima merač vlažnosti i poseduje unutrašnji sistem vlaženja. Kapacitet do 100 cigara. Elegantnog i luksuznog izgleda, urađen je sa visokim sjajom,dostupan u braon boji. Fina cigara je jedno od najvažnijih životnih zadovoljstva. Stručna nega i skladištenje su apsolutna nužnost, zbog čega ozbiljni zaljubljenik u cigare obavezno poseduje hjumidor za čuvanje cigara. Ako želite da obradujete nekog ljubitelja cigara, ovo je pravi luksuzni pokon za njega. Izuzetan poklon za rodjendan muškarcu ljubitelju tompusa.

Hjumidori

Uslovi za čuvanje cigara su jako specifični. Pogoduje im vlažna sredina u kojoj nije pretoplo. Idealna vlažnost je 65-70 % a optimalna temperatura izmedju 18-22 stepena. Kada se cigare čuvaju u ovakvim uslovima, neće se osušiti i potpomoći će im se proces zrenja. Da bi se ispunili uslovi za čuvanje cigara napravljeni su humidori. Humidori se prave od posebnog drveta, španskog kedra. U sebi obavezno imaju sistem za ovlaživanje, dok pojedini modeli imaju i merače vlažnosti. Humidore delimo na velike (za izlaganje i prodaju cigara), kućne (za kućno korišćenje), putne (za korišćenje na putu).

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije hjumidori i pribor, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

Dostava kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Additional information

Weight 1.5 kg

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona sa dostavom poklona. Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima. Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite. Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon. Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva. Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lična dostava poklona. Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.
Poklon Korpe Portobello
Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hjumidor Ebony 100 cigara”

Your email address will not be published. Required fields are marked *