Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Chivas Regal 25 YO

55,000.00 рсд

Chivas Regal 25 YO je jedan od najekskluzivnijih viskija na svetu brenda Chivas. U Viski Bibliji je nagradjen sa 95 bodova u kategoriji viskija starijih od 18 godina. To je prvi luksuzni viski na svetu. Prihvaćen je u visokom društvu od 1909. godine. Preživeo je dva svetska rata i predstavlja ekskluzivno remek delo. Prava retka voćna mešavina najfinijih škotskih viskija koji su odležali najmanje 25 godina, sa notama breskve i badema. Chivas Regal 25 YO dostupan je samo kao strogo ograničeno izdanje u bočicama sa pojedinačnim brojevima. Izuzetan poklon za ljubitelje viskija. Orginalan poklon za vaše VIP osobe.

Only 1 left in stock

SKU: 0123458 Category:

Description

Chivas Regal 25 YO

Chivas Regal 25 YO je jedan od najekskluzivnijih viskija na svetu brenda Chivas. U Viski Bibliji je nagradjen sa 95 bodova u kategoriji viskija starijih od 18 godina. To je prvi luksuzni viski na svetu. Prihvaćen je u visokom društvu od 1909. godine. Preživeo je dva svetska rata i predstavlja ekskluzivno remek delo. Prava retka voćna mešavina najfinijih škotskih viskija koji su odležali najmanje 25 godina, sa notama breskve i badema. Chivas Regal 25 YO dostupan je samo kao strogo ograničeno izdanje u bočicama sa pojedinačnim brojevima. Ovaj viski je namenjen samo pravim hedonistima i spada u red najluksuznijih viskija. Namenjen je ljudima koji nemaju kompromise u životu i zadovoljavaju se samo najboljim. Orginalan poklon za vaše VIP osobe.

Viski Chivas Regal 25 yo

je viski koji prvi put predstavljen u Americi, 1909. godine. Bio je to prvi luksuzni viski na svetu. Master Blender Collin Scott, čuvar nasleđa Chivas brenda više od 25 godina, re-kreirao je ovaj luksuzni viski 2007. godine. Najmlađi viski u ovom jedinstvenom blendu star je čak 25 godina. Boja mu je bogato zlatna. Miris primamljive voćne arome slatke pomorandže i breskve, praćene notama marcipana i orašastih plodova. Ukus mu je kremast sa nagoveštajima bogate čokoladne narandže. Završnica glatka, zaobljena i luksuzno duga.

Viski

Viski je danas jedno od najpopularnijih alkoholnih pića. Dobija se destilacijom fermentisanih žitaric (ječam, kukuruz, raž). Postoji više vrsta viskija kao što su mešani (blended), grain, blended malt, single malt, bourbon… Najpoznatiji brendovi su Johnnie Walker, Ballantine’s, Chivas, Jameson, Jack Daniel’s. Pored standardnih viskija, postoje i posebne vrste viskija, koji svojim kvalitetom  predstavljaju sam vrh ovog proizvoda.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije ekskluzivna pića, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

Dostava kurirskim službama

Additional information

Weight 4 kg
Dimensions 20 × 15 × 35 cm

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona sa dostavom poklona. Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima. Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite. Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon. Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva. Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lična dostava poklona. Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.
Poklon Korpe Portobello
Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chivas Regal 25 YO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *