Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon srce „Gran Maestro“

6,900.00 рсд

Sastav gajbice:

Italijansko crveno vino „Gran Maestro“ 0,75

Čaše za vino 2 komada

Čokoladne kugle „Ferrero Rocher“ 100 gr

Švajcarske čokoladne kugle „Lindt“ 20 gr

Ukrasna drvena gajbica u obliku srca

Dekoracija

Celofan, mašna

Poklon korpe od 5.000 do 10.000 na You Tube.

 

Na zalihama

Opis

Poklon srce „Gran Maestro“

Poklon srce „Gran Maestro“ spada u grupu poklon gajbica sa vinom.

U ukrasnoj drvenoj gajbici, u obliku srca, smestila se flaša kvalitetnog Italijanskog vina Gran Maestro sa dve vinske čaše.

Poklon gajbica sadrži vino iz vinarije  Cielo e Terra. To je crveno vino Grand Maestro. Ova poklon gajbica je namenjena, kao poklon, svim ljudima koji vole da uživaju u dobrim i kvalitetnim crnim vinima iz Italije.

Gran Maestro Apassimento Rosso Puglia

je crveno Italijansko polu suvo vino. Ono je tamno crvene boje sa braon nijansama. Na bukeu su dominatne arome zrelog crvenog voća. Na paleu ovo vino je intezivno i bogato sa mekanim i slatkim taninima. Odlično se slaže uz zrele sireve i crveno meso.

Još poklon gajbica sličnog sadržaja, možete videti ovde.

 

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje. KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE. Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Lično preuzimanje:

Postoji opcija ličnog preuzimanja poklona u našem gift shop-u. Izabrani poklon možete videti, preuzeti i sami uručiti osobi kojoj je namenjen.

Lična isporuka:

Ako prilikom naručivanja izaberete opciju LIČNA ISPORUKA, svi Vaši problemi sa uručivanjem poklona biće rešeni. Na Vama je samo da u dogovoru sa nama izaberete dan i vreme za isporuku. Ličnu isporuku vršimo SVIM DANIMA u nedelji od 09.00 do 22:00 h!

U mogućnosti smo da uslugu lične dostave izvršimo samo par sati od momenta proknjižene uplate!

Naši kuriri će na adekvatan način uručiti Vaš poklon na željenu adresu u traženo vreme.

Na Vama je samo da sačekate obaveštenje o izvršenoj isporuci i da uživate u pozivu zahvalnosti i oduševljenja koji sledi kada Vam se javi osoba kojoj ste poslali poklon.

Opcija LIČNE ISPORUKE važi samo za grad Beograd (uže područje).

Pored online kupovine, sve naše poklone možete i direktno pogledati, izabrati i platiti na licu mesta u našem gift shop-u Portobello na Novom Beogradu, bez obzira na opciju dostave koju ste izabrali.

Dodatne informacije

Težina5 kg
Dimenzije30 × 30 × 30 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.