Uslovi dostave

Poklon korpa „Mozart Orfelin“

5,800.00 рсд

Sastav korpe:

Srpsko crveno vino „Orfelin“ Podrum Kovačević 0,75 l

Instant kafa „Mozart“ 100 gr

Čokolada „Delicadore Whisky“ 200 gr

Bombonjera „Feelings“ 200 gr

Bombonjera „Sweet Opsession“ 250 gr

Italijanske praline „Witors Noir“ 250 gr

Pletena korpa

Celofan, mašna

Na zalihama

Opis

Poklon korpa „Mozart Orfelin“

Poklon korpa „Mozart Orfelin“ spada u grupu slavskih poklon korpi.

U elegantnoj pletenoj korpi od pruća, u okruženju kafe i slatkiša, smestilo se kvalitetno crveno vino Orfelin. Poklon korpa je namenjena kao poklon domaćinu za slavu. Svojim sastavom u potpunosti odgovara tradicionalnim poklonima za slavu.

Poklon korpa sadrži kvalitetno crveno vino iz podruma vinarije Kovačević. To je vino

Orfelin

Ovo vino spada u suva crvena vina. Kombinacijom caberne sauvignona, pinot noira i merlota dobijeno je vino koje se preporučuje uz jela jačeg i dominantnijeg ukusa. Orfelin se služi uz teletinu, jela od divljači, jagnjetinu ali i uz uz sireve sa plesnima. Služiti ga na na temperaturi od 16˚C do 18˚C.

Još poklon korpi sličnog sadržaja, možete videti ovde.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje. KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE. Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Lično preuzimanje:

Postoji opcija ličnog preuzimanja poklona u našem gift shop-u. Izabrani poklon možete videti, preuzeti i sami uručiti osobi kojoj je namenjen.

Lična isporuka:

Ako prilikom naručivanja izaberete opciju LIČNA ISPORUKA, svi Vaši problemi sa uručivanjem poklona biće rešeni. Na Vama je samo da u dogovoru sa nama izaberete dan i vreme za isporuku. Ličnu isporuku vršimo SVIM DANIMA u nedelji od 09.00 do 22:00 h!

U mogućnosti smo da uslugu lične dostave izvršimo samo par sati od momenta proknjižene uplate!

Naši kuriri će na adekvatan način uručiti Vaš poklon na željenu adresu u traženo vreme.

Na Vama je samo da sačekate obaveštenje o izvršenoj isporuci i da uživate u pozivu zahvalnosti i oduševljenja koji sledi kada Vam se javi osoba kojoj ste poslali poklon.

Opcija LIČNE ISPORUKE važi samo za grad Beograd (uže područje).

Pored online kupovine, sve naše poklone možete i direktno pogledati, izabrati i platiti na licu mesta u našem gift shop-u Portobello na Novom Beogradu, bez obzira na opciju dostave koju ste izabrali.

Dodatne informacije

Težina 4 kg
Dimenzije 30 × 30 × 30 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.