Uslovi dostave

Poklon set „Blueberry“

9,400.00 рсд

Sastav seta:

Francusko penušavo vino „JP. Chenet Cassis“ 0,75 l

Belgijska bombonjera „Guylian“ 375 gr

Bombonjera „Premier Poema“ 135 gr

Čokolada „Premier“ borovnica u beloj čokoladi 60 gr

Čokolada „Schogetten“ borovnica jogurt

Čokolada „Premier“ suva šljiva orah 110 gr

Čokoladne kugle „Ferrero Rocher“ 50 gr

Čokoladne bombone „Fondente Milk“

Čaše za šampanjac 2 komada

Ukrasna kutija u obliku koferčića

Dekoracija

Celofan, mašna

Na zalihama

Opis

Poklon set „Blueberry“

Poklon set „Blueberry“ spada u grupu poklon setova sa šampanjcem.

U prelepoj ukrasnoj kutiji u obliku koferčića, u okruženju ljubičaste boje, u obilju slatkiša smestila se neobična boca penušavog vina JP. Chenet  Fashion Cassis.

Ovaj poklon set sadrži posebno penušavo vino brenda  JP. Chenet. To je penušavo vino JP. Chenet Fashion Cassis. Ovaj poklon set je namenjen ženskim osobama koji uživaju u lepim i neobičnim bojama i nemaju strah da probaju nepoznato.

JP. Chenet Fashion Cassis

je intenzivno penušavo vino sa prirodnim aromama crne ribizle. Poseduje punu snagu i intenzitet crne ribizle. Boja mu je jako ružičasta sa sitnim mehurićima. Služi se na temperaturi od 8-10 ° C.

Još poklon setova sličnog sadržaja, možete videti ovde i ovde

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje. KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE. Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Lično preuzimanje:

Postoji opcija ličnog preuzimanja poklona u našem gift shop-u. Izabrani poklon možete videti, preuzeti i sami uručiti osobi kojoj je namenjen.

Lična isporuka:

Ako prilikom naručivanja izaberete opciju LIČNA ISPORUKA, svi Vaši problemi sa uručivanjem poklona biće rešeni. Na Vama je samo da u dogovoru sa nama izaberete dan i vreme za isporuku. Ličnu isporuku vršimo SVIM DANIMA u nedelji od 09.00 do 22:00 h!

U mogućnosti smo da uslugu lične dostave izvršimo samo par sati od momenta proknjižene uplate!

Naši kuriri će na adekvatan način uručiti Vaš poklon na željenu adresu u traženo vreme.

Na Vama je samo da sačekate obaveštenje o izvršenoj isporuci i da uživate u pozivu zahvalnosti i oduševljenja koji sledi kada Vam se javi osoba kojoj ste poslali poklon.

Opcija LIČNE ISPORUKE važi samo za grad Beograd (uže područje).

Pored online kupovine, sve naše poklone možete i direktno pogledati, izabrati i platiti na licu mesta u našem gift shop-u Portobello na Novom Beogradu, bez obzira na opciju dostave koju ste izabrali.

Dodatne informacije

Težina 4 kg
Dimenzije 30 × 25 × 30 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.