Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon korpa Toscano

15,800.00 рсд

Poklon korpa Toscano je poklon sa vinom. U elegantnoj pletenoj korpi od pruća, u okruženju od najekskluzivnijih slatkiša, ugnezdila se flaša italijanskog crvenog vina Governo Toscano. Poklon korpa sadrži crveno vino Governo Toscano. Poklon korpa je namenjena kao poklon ljubiteljima jakih tamnih crvenih vina. Osobama koje zrače sigurnošću i pouzdanošću. Orginalan poklon za rodjendan.

Sastav poklona:

Italijansko vino Governo Toscano 0,75l
Bombonjera Guyilan La Trufflina 180 gr
Bombonjera Guylian Gold 250 gr
Bombonjetra Guylian 160 gr
Bombonjera Guylian Gold 125 gr
Bombonjera Guylian Opus 180 gr
Bombonjera Delaf Gold 200 gr
Bombonjera Guylian La Trufflna 90 gr
Čokoladne praline Witors Noir 250 gr
Čokoladne kugle Ferrero Rocher 50 gr
Pletena korpa
Celofan, mašna

Out of stock

Description

Poklon korpa Toscano

Poklon korpa Toscano je poklon sa vinom. U elegantnoj pletenoj korpi od pruća, u okruženju od najekskluzivnijih slatkiša, ugnezdila se flaša italijanskog crvenog vina Governo Toscano. Poklon korpa sadrži vino iz Italijanske vinarije Cielo e Terra To je crveno vino Governo Toscano. Poklon korpa je namenjena kao poklon ljubiteljima jakih tamnih crvenih vina. Osobama koje zrače sigurnošću i pouzdanošću. Orginalan poklon za rodjendan.

Governo Toscano

je crveno vino iz vinarije Cielo e Terre. Ovo vino je tamno crvene boje sa ljubičastim nijansama. Na bukeu se mogu osetiti arome crvenih zrelih plodova i vanile. Na paleu vino je veoma dobro struktuirano i koncetrovano sa bogatim i mekim taninima. Služi se  uz crveno meso i zrelije sireve.

Kako izabrati vino za poklon

Da bi izabrali pravi poklon za ljubitelje vina, morate obratiti pažnju na nekoliko stvari.Vino kao poklon mora prvo da zadovolji vizuelni deo. Flaša mora da bude elegantna a etiketa na njoj mora da bude lepog dizajna. Kod naših poklon korpi sa vinima ne možete pogrešiti jer svaka korpa je prelepo dizajnirana i ostavlja nezaboravan utisak.
Da bi utisak bio kompletan vino mora da odgovara ukusu osobe kojem ga poklanjate. Prvo morate da razmislite da li je to crveno vino, belo ili možda rose. Zapitajte se da li možda vole vina iz odredjene regije. Sledeće pitanje je: da li vole slatka ili opora vina, jaka sa velikim procentom alkohola ili blaža sa manjim procentom. Znači prvo dobro razmislite o vašim prijateljima, odgovorite na predhodna pitanja pa onda izaberite vaš poklon sa vinom.
Ako kupujete poklon sa vinom poslovnim partnerima, predlažemo vam da birate klasične sorte poput chardonnaya ili merlota. Za stranog poslovnog partnera izaberite obavezno vino domaćih proizvodjača.
Ako ste dobro razmislili o svemu ovom, predlažemo vam da sada pogletate našu kategoriju poklon korpe sa vinom i sigurni smo da će te naći poklon koji vam odgovara.
Možemo vam ponuditi i lep izbor vinskih setova i kutija za vino, koji mogu upotpuniti vaš poklon.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije poklon korpe sa vinom, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Additional information

Weight 6 kg
Dimensions 45 × 45 × 45 cm

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš orginalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima. Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite. Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon. Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva. Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lične dostave. Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.
Poklon Korpe Portobello

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Poklon korpa Toscano”

Your email address will not be published. Required fields are marked *