Vinski setovi i razno

Vinski setovi i razno

Vinski setovi i razno i kutije za vino su orginalan poklon za ljubitelje vina. Poklon kutija sa vinom je vrhunski rodjendanski poklon.
Kategorija proizvoda koja se sastoji od vinskih setova, kutija za vino i raznih drugih proizvoda.U ovoj grupi predstavljamo vam vinske setove od dva , tri ili četiri dela, ekskluzivne kutije za vino, pljoske, čuture i burence za rakiju.

Vinski set

Vinski set ili kutija za vino je elegantan poklon. Sve više ljudi u Srbiji uživa u čarima ekskluzivnih vina. Da bi uživanje bilo kompletno potreban je i vrhunski vinski set. U ponudi imamo vinske setove sa termometrom, otvaračem, čepom i prstenom za služenje vina. Prava kombinacija za poklon je vinski set sa šahom.

Kurija za vino

Ako želite da obradujete nekog ljubitelja vina, moždaje pravi poklon eksluzivna kutija za vino. U ovoj kategoriji možete pronaći kutije za vino sa priborom za otvaranje i služenje vina, luksuzne  kožne i drvene kutije za vino i setove sa kravatom i vinom u ukrasnoj kutiji,
U slućaju da vam je potreban neki luksuzni poklon preporučujemo drvenu čuturu sa grbom Srbije ili malo bure za rakiju sa grbom Srbije.
Sigurni smo da se ako pažljivo pogledate našu ponudu, možete pronaći pravi poklon za vašeg ljubitelja vina.
Po vašoj želji svaki od ovih poklona možemo spakovati u odgovarajuću poklon korpu ili poklon set.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije pokloni za muškarce, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.

Lična dostava poklona

Dostava kurirskim službama.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)