Vinski setovi i razno

Neverovatna ponuda meseca!


Kao ponudu meseca preporučujemo poklon korpu “Chenet Brut”. Ulepšajte dan nekoj dragoj osobi ovom korpom.
Francusko penušavo vino “J.P.Chenet Brut” 0,75l
Belgijska bombonjera “Guylian Gold” 125 gr
Bombonjera “Kraš Griotta” 204 gr
Belgijska bombonjera Hamlet Image Red 125 gr
Bombonjera Maria Theresia 100 gr
Bombonjera Elit Hearts 160 gr
Instant kafa Jacobs 100 gr
Čokoladne bombone Zaini Fondente Dark 154 gr
Čokoladne bombone Fondente Caramel 100 gr
Čokoladne kugle Ferrero Rocher 50gr
Pletena korpa, Celofan, Mašna

Vinski setovi i razno

Vinski setovi i razno su kategorija proizvoda koja se sastoji od vinskih setova, kutija za vino i raznih drugih proizvoda.

U ovoj grupi predstavljamo vam vinske setove od dva , tri ili četiri dela, ekskluzivne kutije za vino, pljoske, čuture i burence za rakiju.

Vinski set

Vinski set ili kutija za vino je elegantan poklon. Sve više ljudi u Srbiji uživa u čarima ekskluzivnih vina. Da bi uživanje bilo kompletno potreban je i vrhunski vinski set. U ponudi imamo vinske setove sa termometrom, otvaračem, čepom i prstenom za služenje vina. Prava kombinacija za poklon je vinski set sa šahom.

Kurija za vino

Ako želite da obradujete nekog ljubitelja vina, moždaje pravi poklon eksluzivna kutija za vino. U ovoj kategoriji možete pronaći kutije za vino sa priborom za otvaranje i služenje vina, luksuzne  kožne i drvene kutije za vino i setove sa kravatom i vinom u ukrasnoj kutiji,

U slućaju da vam je potreban neki luksuzni poklon preporučujemo drvenu čuturu sa grbom Srbije ili malo bure za rakiju sa grbom Srbije.

Sigurni smo da se ako pažljivo pogledate našu ponudu, možete pronaći pravi poklon za vašeg ljubitelja vina.

Po vašoj želji svaki od ovih poklona možemo spakovati u odgovarajuću poklon korpu ili poklon set.

Sve proizvode iz kategorije vinski setovi i razno možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon.

Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona:

(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona:

Ako prilikom naručivanja izaberete opciju LIČNA ISPORUKA, svi Vaši problemi sa uručivanjem poklona biće rešeni. Na Vama je samo da u dogovoru sa nama izaberete dan i vreme za isporuku. Ličnu dostavu poklona vršimo SVIM DANIMA u nedelji od 09.00 do 22:00 h!

U mogućnosti smo da uslugu lične dostave izvršimo samo par sati od momenta proknjižene uplate!

Naši kuriri će na adekvatan način uručiti Vaš poklon na željenu adresu u traženo vreme.

Na Vama je samo da sačekate obaveštenje o izvršenoj isporuci i da uživate u pozivu zahvalnosti i oduševljenja koji sledi kada Vam se javi osoba kojoj ste poslali poklon.

Opcija LIČNA DOSTAVA poklona  važi samo za grad Beograd (uže područje).

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.

KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.

Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.