Vinski setovi i razno

Vinski setovi i razno

Vinski setovi i razno  su orginalan poklon za ljubitelje vina. Poklon kutija sa vinom je vrhunski rodjendanski poklon.
Kategorija proizvoda koja se sastoji od vinskih setova, kutija za vino i raznih drugih proizvoda.U ovoj grupi predstavljamo vam vinske setove od dva , tri ili četiri dela, ekskluzivne kutije za vino, pljoske, čuture i burence za rakiju. Svi proizvodi iz ove grupe su orginalni pokloni za rodjendan ili neku drugu priliku.

Vinski set

Vinski set ili kutija za vino je elegantan poklon. Sve više ljudi u Srbiji uživa u čarima ekskluzivnih vina. Da bi uživanje bilo kompletno potreban je i vrhunski vinski set. U ponudi imamo vinske setove sa termometrom, otvaračem, čepom i prstenom za služenje vina. Prava kombinacija za pravi poklon za ljubitelje vina, je vinski set sa šahom.

Kutija za vino

Ako želite da obradujete idealnim poklonom nekog ljubitelja vina, možda je pravi poklon eksluzivna kutija za vino. U ovoj kategoriji možete pronaći kutije za vino sa priborom za otvaranje i služenje vina, luksuzne  kožne i drvene kutije za vino i setove sa kravatom i vinom u ukrasnoj kutiji.

Razno

Ovde možete pronaći male poklone kao što su univerzalni alat, male privezke čuturice, setove za igru, setove za piće. U slućaju da vam je potreban neki luksuzni poklon preporučujemo drvenu čuturu sa grbom Srbije ili malo bure za rakiju sa grbom Srbije.
Sigurni smo da se ako pažljivo pogledate našu ponudu, možete pronaći pravi poklon za vašeg ljubitelja vina. Po vašoj želji svaki od ovih poklona možemo spakovati u odgovarajuću poklon korpu ili poklon set.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije vinski setovi i razno, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.