Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon gajbica Santome

23,000.00 рсд

Poklon gajbica Santome spada u grupu poklon gajbica sa Magnum šampanjcem. Penušavo vino u posebnoj Magnum boci, čaše i slatkiši, su jedan orginalni poklon za rodjendan, godišnjicu i razne proslave.

Sastav gajbice:

Penušavo italijansko vino Santome Prosecco Magnum 1,5 l

Čaše za šampanjac 2 komada

Bombonjera Lind Praline Classic 200 gr

Bombonjera Lind Praline Du Confiseur 250 gr

Čokolada C. Wheels 400 gr

Bombonjera Guylian Milk 125 gr

Bombonjera Hamlet Classic Line 250 gr

Bombonjera Eugen Trufle 150 gr

Italijanske bajadere Caffarel Cremino 165 gr

Čokoladne kugle Zaini Hazelnut 154 gr

Čokoladne kugle Ferrero Rocher 50 gr

Ukrasna drvena gajbica

Dekoracija

Celofan, mašna

In stock

Description

Poklon gajbica Santome

Poklon gajbica Santome spada u grupu poklon gajbica sa Magnum šampanjcem.

Penušavo vino u posebnoj Magnum boci, čaše i slatkiši, su jedan orginalni poklon za rodjendan, godišnjicu i razne proslave. Zbog jedinstvenog aranžmana poklon gajbice, ovo je pravi poklon za drage osobe.

Još sličnih proizvoda možete videti u kategoriji pokloni sa šampanjcem.

Proizvode iz ove kategorije  možete kupiti i platiti online (online pokloni Srbija) ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon.

Sve poklone možete lično preuzeti u našoj prodavnici poklona, ili izabrati neki od načina dostave koji su u ponudi.

Poklon korpe od 20.000 do 30.000

To su elegantne i luksuzne velike poklon korpe. Sadrže isključivo brendirane proizvode najpoznatijih svetskih proizvodjača. Prelepih aranžmana, skladnih boja, ovo su poklon korpe koje se mogu pokloniti svakoj osobi do koje Vam je mnogo stalo.

Luksuzni pokloni iz ove kategorije sadrže obavezno ekskluzivno piće nekog od svetski priznatih proizvodjača. Dom Perignon, Hennessy XO, Chivas 25 YO i druga najekskluzivnija pića su sastavni deo ovih poklona. Pored luksuznih pića u sastavu ovih poklona, možete pronaći luksuznu kožnu galanteriju i najpoznatije i najkvalitetnije slatkiše.

Predstavljaju idealan poklon za jubilarne rodjendane, važne godišnjice, VIP poslovne saradnike i najbitnije ljude u vašem životu.

Lepota, raskoš i bogastvo ovih poklona, ostavljaju bez daha.

Kada Vam je potreban VIP poklon, savetujemo Vas da polako pogledate sliku i sastav svakog našeg ekskluzivnog poklona iz ove grupe. Sigurni smo da se medju proizvodima ove kategorije nalazi i vaš traženi poklon.

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš orginalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima.

Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite.

Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon.

Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva.

Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lične dostave.

Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.

Poklon Korpe Portobello

Additional information

Weight 6 kg
Dimensions 40 × 30 × 40 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Poklon gajbica Santome”

Your email address will not be published.

You may also like…