Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon korpa Jacobs Monarch

(1 customer review)

6,700.00 рсд

Poklon korpa Jacobs Monarch je poklon sa kafom. U ukrasnoj korpi, napravljen je jedan lep aranžman, sastavljen od Jacobs kafe, kvalitetnih slatkiša i dve šolje za kafu. Savršen poklon za ljubitelje kafe. Poklon je namenjena kao idealan poklon za slavu domaćinu. Orginalan poklon za sve koji uživaju u kvalitetnoj nes kafi.

Sastav poklona:

Instant kafa Jacobs Monarch 100 gr
Belgijska čokoladna bombonjera Guylian Opus 90 gr
Čokolada Delicadore Hazelnut 200 gr
Loacker Tortina 63 gr
Čokolada Baron Mojito 100 gr
Čokolada Crea lešnik 100 gr
Čokoladne kugle Ferrero Rocher 30 gr
Čokoladne bombone Eurodessert 200 gr
Šolja za kafu 2 komada
(dezen šolji zavisi od trenutnog stanja na lageru)
Ukrasna korpa
Celofan, mašna

Only 2 left in stock

Description

Poklon korpa Jacobs Monarch

Poklon korpa Jacobs Monarch je poklon sa kafom. U ukrasnoj korpi, napravljen je jedan lep aranžman, sastavljen od Jacobs kafe, kvalitetnih slatkiša i dve šolje za kafu. Savršen poklon za ljubitelje kafe. Poklon je namenjena kao idealan poklon za slavu domaćinu. Orginalan poklon za sve koji uživaju u kvalitetnoj nes kafi.

Pokloni sa kafom

Ekskluzivni pokloni sa kafom, poklon korpe sa šoljama za kafu i nes kafom. Orginalan poklon za ljubitelje kafe. Poklon korpe koje u sebi sadrže proizvode od kafe. Pokloni za slavu sa kafom su deo ove grupe. U prelepim aranžmanima spakovali smo za Vas eksluzivne nes kafe, tursku kafu, šolje za nes kafu i druge proizvode. Ako imate prijatelje koji uživaju u kafi ovde možete naći orginalan rodjendanski poklon sa kafom. Pokloni sa nes kafom i šoljicama su idealan poklon za drugaricu, kao i pravi pokloni za slavu.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije poklon korpe, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama. Sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Additional information

Weight 2 kg
Dimensions 20 × 20 × 20 cm

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona sa dostavom poklona. Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima. Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite. Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon. Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva. Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lična dostava poklona. Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.
Poklon Korpe Portobello
Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.

1 review for Poklon korpa Jacobs Monarch

  1. Marija

    Savršeno. Vrhunska usluga, odličan poklon.
    Marija

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…