Posted on Leave a comment

Šta pokloniti voljenima koji su daleko

Šta pokloniti voljenima koji su daleko

Tekuća godina mnoge od nas je naučila kako da budemo fleksibilniji i snalažljiviji. Po prvi put smo bili uskraćeni za željena putovanja. Zbog toga smo godišnje odmore provodili drugačije. A oni koji su imali u planu da posete porodicu van granica zemlje, u poslednjem trenutku su menjali svoje planove. Pitate se kako to nadomestiti i šta im pokloniti, kako biste im pokazali svoju ljubav? Mi vam dajemo nekoliko ideja.

Šta pokloniti ako želite da ih podsetite na

atmosferu u kojoj ste svi na okupu?

Ako je vaša porodica poput većine porodica u Srbiji, nedeljni ručak je važan segment negovanja porodičnih druženja. Tada se bake i deke, tetke, ujaci, rođaci, a ponekad i prijatelji i komšije okupljaju uz ukusan obrok. Ćaskanje, druženje i slavljenje je način da jedni drugima poklonimo svoju pažnju. Sada, kada je neko od njih ili ste možda baš vi udaljeni od njih, šta pokloniti? Vreme je da vratite tu energiju i atmosferu. To možete realizovati virtuelnim ručkom, putem neke od aplikacija za video pozive kao što su – Zoom, Skype, Google Duo, Marco Polo. Pošaljite im virtuelnu pozivnicu i neka se svi okupe na jednoj od omiljenih platformi. Uživajte u ručku i neprocenjivim razgovorima sa najmilijima.

Ako imate malo slobodnog vremena?

Pitate se šta pokloniti porodici i prijateljima koje retko viđate zbog previše obaveza? Verovatno je teže izvodljivo da vi organizujete nedeljno okuppljanje uz ručak. Ali, trebali biste da razmislite o tome da svoje radne dane začine virtuelnom Happy hour pauzom ili druženjem nakon posla. Bez obzira da li ćete se čuti sa porodicom, prijateljima ili kolegama, birajte lagane i vesele teme, koje će vas uz omiljeno piće ili poslasticu, bar na sat vremena odvojiti od vesti o pandemiji ili politici.

Šta pokloniti kako biste im pokazali znak pažnje?

Kada nekoga želite da obradujete i pokažete mu/ joj koliko vam nedostaje, ne morate mnogo da razmišljate šta pokloniti. Poklon paket je uvek sjajan izbor. Danas je mogućnosti mnogo, pa ovakvo iznenadjenje možete da organizujete sa bilo kog mesta na planeti. Potrebno je samo da odaberete odgovarajući poklon i poručite ga online. Za par minuta odabrani poklon za rodjendan, godišnjicu, slavu, neku drugu posebnu priliku ili samo iznenadjenje bez posebnog povoda, može biti već na putu ka dragoj osobi. Možda će neko pomisliti da nije lako odabrati pravi poklon, ali kvalitetan slatkiš i piće su uvek dobar izbor. Ovakva iznenadjenja nikada ne mogu ostaviti ravnodušnim onoga ko poklon dobija. Nemojte zaboraviti na karticu sa porukom, jer je to važan deo poklona koji će im još bliže dočarati vaše interesovanje i brigu.

Šta pokloniti voljenim

Potreban vam je konkretan predlog šta pokloniti?

U nastavku ćete pronaći poklon setove – kutije i poklon korpe. Njih su najčešće birali upravo oni koji žele da izmame osmeh na licima svojih najdražih, od kojih su udaljeni kilometrima daleko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *