Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon korpa Lagavulin

23,500.00 рсд

Poklon korpa Lagavulin je luksuzni poklon za muškarca. U prelepoj pletenoj korpi, u brdu slatkiša, ugnezdila se flaša Lagavulina 16 godina starog malt viskija sa dve čaše. Poklon korpa koja sadrži singl malt viski Lagavulin star 16 godina. Orginalni poklon za muškarce, namenjen muškarcima koji imaju prefinjen i istančan lični ukus. Samo jedno bure, samo jedan viski je najbolja formula za njih. Jedinstven muški poklon za rodjendan.

Sastav poklona:

Malt viski Lagavulin star 16 godina 0,7 l
Čaše za viski 2 komada
Belgijska bombonjera Guylian Gold
Bombonjera Premier Liker 180 gr
Bombonjera Kraš bajadera 300 gr
Bombonjera Premier Paleta 200 gr
Bombonjera Ferrero Collection 172 gr
Bombonjera Loacker Rose Dark Noir
(Ili bombonjera Elite Gold 200 gr)
Italijanske praline Witors Noir 250 gr
Čokoladne kugle Ferrero Rocher 50 gr
Karamel bombone Werthers Original
Pletena korpa
Celofan, mašna

Out of stock

Description

Poklon korpa Lagavulin

Poklon korpa Lagavulin je luksuzni poklon za muškarca. U prelepoj pletenoj korpi, u brdu slatkiša, ugnezdila se flaša Lagavulina 16 godina starog malt viskija sa dve čaše. Poklon korpa koja sadrži singl malt viski Lagavulin star 16 godina. Orginalni poklon za muškarce, namenjen muškarcima koji imaju prefinjen i istančan lični ukus. Samo jedno bure, samo jedan viski je najbolja formula za njih. Jedinstven muški poklon za rodjendan.

Lagavulin 16 YO

je jedan od najprodavanijih singl malt viskija. Poseduje aromu dima, koja je tipična za južni deo Islay regije. Ima veoma izraženu slojevitu strukturu, odiše na jod, slatke začine, vanila crem i dobar i zreo Sherry. Veoma gust i bogat ukus  na slad i Sherry sa odličnom voćnom notom i ukusom treseta i hrasta. Završnica je duga, začinasta, oseća se smokva, dim treseta i vanila.

Pokloni za muškarce

Pokloni za muškarce su jedna jako zahtevna kategorija. Tu spada poklon za dečka, poklon za muža, pokloni za godišnjicu, pokloni za rodjendan itd. Pokloni su sastavni deo svih značajnih datuma u životu. Ne mora svaki muški poklon biti vezan za neki značajni datum, pokloni bez povoda su nešto najlepše što može da nam se desi. Poklonite svom dragom muškarcu neki mali poklon iznenadjenja za muškarca bez ikakvog povoda.
U ovoj kategoriji možete pronaći orginalan poklon za rodjendan mužu, jedinstven poklon za dečka, poklon za rodjendan bratu ili jednostavno pravi muški poklon za svaku priliku.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije poklon korpe, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama. Sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Additional information

Weight 9 kg
Dimensions 45 × 45 × 45 cm

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona sa dostavom poklona. Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima. Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite. Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon. Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva. Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lična dostava poklona. Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.
Poklon Korpe Portobello

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Poklon korpa Lagavulin”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…