Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon korpa Crveni Syrah

(1 customer review)

17,600.00 рсд

Poklon korpa Crveni Syrah je luksuzni poklon za slavu. U ekskluzivnoj pletenoj korpi od pruća, sa dominirajućom crvenom bojom, u prelepom aranžmanu od slatkiša, smestila se posebna flaša crvenog vina Pegoes Syrah. Orginalan luksuzan poklon za slavu. Poklon za ljubitelje dobrog vina.

Sastav poklona:

Portugalsko crveno vino Adega de Pegoes Syrah 0,75 l
Belgijska bombonjera Hamlet Image
Belgijska bombonjera Hamlet Croco
Mozart kugle Reber 200 gr
Bombonjera Frutti di Mare 225 gr
Bombonjera Kraš Griotte 204 gr
Belgijska bombonjera Guylian 168 gr
Belgijska bombonjera Guylian Trufflina
Čokoladne kugle Ferrero Rocher 100 gr
Čokoladne praline Najlepše Želje Cherry
Čokolada Premier malina jagoda 110 gr
Instant kafa Mozart 100 gr
(ili kafa Jacobs 100 gr)
Čokoladne bombone Fondente Caramel
Bombone Werthers Original 90 gr
Čaše za vino 2 komada
Pletena korpa
Celofan, mašna

Out of stock

Description

Poklon korpa Crveni Syrah

Poklon korpa Crveni Syrah je luksuzni poklon za slavu. U ekskluzivnoj pletenoj korpi od pruća, sa dominirajućom crvenom bojom, u prelepom aranžmanu od slatkiša, smestila se posebna flaša crvenog vina Pegoes Syrah. Orginalan luksuzan poklon za slavu. Poklon za ljubitelje dobrog vina.

Adega de Pegoes Syrah

Ovo vino se dobija od grožđa iz vinograda sa peščanim tlom sa mediteranskom klimom i pod morskim uticajem. Ovo vino ima ukus crvenog i crnog voća sa prisustvom drveta koji je lepo integrisan u mekano vino. Ukus mu je sa dobrim taninima i kvalitetnom  strukturom i tokom pijenja zadržava pun ukus.

Orginalni pokloni za slavu

U želji da poštujemo tradiciju, ali da izbegnemo standardne slavske poklone, kreirali smo posebnu liniju poklon korpi namenjenu slavama. To su poklon korpe koje sadrže sve standardne poklone za slavu prelepo aranžirane u ručno pletenim korpama od pruća. Birajući neki od ovih slavskih poklona, budite sigurni da ste pokazali velko poštovanje prema domaćinu slave.
Ako ste daleko ili zbog trenutne situacije, niste u mogućnosti da dodjete na slavu, možda je parvo rešenje da svojim bliskim prijateljima pošaljete poklon za slavu. Na taj način pokazaćete im da ih niste zaboravili, da ih i dalje volite, poštujete i mislite na njih. U ovoj kategoriji možete pronaći svoj idealni poklon za domaćina slave.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije pokloni za slavu, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Additional information

Weight 7 kg
Dimensions 45 × 45 × 45 cm

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona sa dostavom poklona. Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima. Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite. Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon. Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva. Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lična dostava poklona. Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.
Poklon Korpe Portobello
Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.

1 review for Poklon korpa Crveni Syrah

 1. Dorthy

  It is in point of fact a nice and helpful piece of information.
  I’m satisfied that you
  simply shared this helpful more info with us.

  Please keep us up to date like this.
  Thank you for sharing.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…