Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon korpa Ballantines 30

83,000.00 рсд

Sastav korpe:

Škotski viski vrhunskog kvaliteta “Ballantines” star 30 godina 0,70 l

Belgijska bombonjera “Hamlet Line” 250 gr

Bombonjera ” Choco Me” kora narandže u crnoj čokoladi

(ili bombonjera Eugen Selection 270 gr)

Švajcarska čokolada “Lindt 70 % cacao”

Čokolada “Choco Me” crna čokolada sa brusnicom

(Ili čokolada Eugen biber narandža 90 gr)

Švajcarska bombonjera “Lindt ” 150 gr

Bombonjera “Loacker Rose Noir” 150 gr

(ili bombonjera Elite Gold 200 gr)

Belgijska čokolada “Guylian 72 % cacao”

Belgijska bombonjera “Hamlet Croco”

Bombonjera “Ferrero Rocher Diamant”

Čokolada “Choco Me” crna sa indijskim orahom

(Ili bombonjera Eugen 300 gr)

Bombonjera “Kraš Bajadera” 300gr

Italijanske čokoladne praline “Witors Mix” u limenoj kutiji

Čokoladne dražeje “Lindt” badem u čokoladi

Belgijska bombonjera “Guylian Gold”

Italijanske praline “Witors Noir” 250 gr

Italijanske praline “Witors Dark Mousse”

Čokoladne kugle “Ferrero Rocher” 100 gr

Karamele “Werthers Original” 90 gr

Pletena korpa

Celofan, mašna

Eksluzivne Poklon korpe na You Tube

Out of stock

Description

Poklon korpa Ballantines 30

Poklon korpa Ballantines 30 spada u grupu eksluzivni pokloni sa viskijem.

U prelepoj pletenoj korpi od pruća, sa dominantnim braon i crnim bojama, okružena najkvalitetnijim slatkišima, dominira jednostavnost flaše Ballantines 30 YO viskija.

Luksuzna poklon korpa je posebno pravljena za hedoniste koji vole viski. Namenjena je ljudima koje ne interesuje spoljašnost već samo suština.

Izborom ovog ekskluzivnog poklona, odlučili ste se za najkvalitetnije proizvode iz naše prodavnice, aranžirane u etno pletenu korpu od pruća. Prvi utisak kada se vidi ova poklon korpa, je da odiše luksuzom i bogatstvom.

Ako želite da iznenadite luksuznim poklonom nekog pravog hedonistu, ova korpa je pravi izbor za to.

Ballantines 30 yo

je vrhunsko remek-delo među škotskim viskijima. On predstavlja jedan od najskupljih i najprefinjenijih viskija na svetu.

Retka je i ekskluzivna mešavina najboljih škotskih maltova. Najmađi sastojak u blendu je 30 godina star.

Poklon korpe preko 50.000

Poklon korpe preko 50.000 je kategorija poklona gde možete pronaći unikatne poklon korpe i poklon gajbice koje su pravljene kao ekskluzivni poklon za osobe od najvažnijeg značaja za vas.

To su najelegantnije i najluksuznije velike poklon korpe. Ekskluzivni pokloni iz ove kategorije sadrže isključivo brendirane proizvode najpoznatijih svetskih proizvodjača. Prelepih aranžmana, skladnih boja, ovo su luksuzne poklon korpe koje se mogu pokloniti svakoj osobi do koje Vam je mnogo stalo.

Luksuzni pokloni iz ove kategorije sadrže obavezno ekskluzivno piće nekog od svetski priznatih proizvodjača. Dom Perignon, Hennessy XO, Chivas 25 YO i druga najekskluzivnija pića su sastavni deo ovih poklona. Pored luksuznih pića u sastavu ovih poklona, možete pronaći luksuznu kožnu galanteriju i najpoznatije i najkvalitetnije slatkiše.

Predstavljaju idealan jedinstven poklon za jubilarne rodjendane, važne godišnjice, VIP poslovne saradnike i najbitnije ljude u vašem životu.

Vrhunska lepota, nevidjena raskoš i jedinstven izgled koji zrači bogastvom, osnovna su odlika ovih najekskluzivnijih poklona.

Kada Vam je potreban luksuzni poklon ili VIP poklon, savetujemo vas da polako pogledate sliku i sastav svake naše ekskluzivne poklon korpe ili luksuzne poklon gajbice iz ove grupe. Sigurni smo da ekskluzivni pokloni iz ove kategorije, sadrže i vaš traženi poklon.

Sve proizvode iz kategorije poklon korpe preko 50.000 din možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon.

Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona:

(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona:

Ako prilikom naručivanja izaberete opciju LIČNA ISPORUKA, svi Vaši problemi sa uručivanjem vašeg poklona biće rešeni. Na Vama je samo da u dogovoru sa nama izaberete dan i vreme za isporuku. Ličnu dostavu poklona vršimo SVIM DANIMA u nedelji od 09.00 do 22:00 h!

U mogućnosti smo da uslugu lične dostave izvršimo samo par sati od momenta proknjižene uplate!

Naši kuriri će na adekvatan način uručiti Vaš ekskluzivni poklon na željenu adresu u traženo vreme.

Na Vama je samo da sačekate obaveštenje o izvršenoj isporuci i da uživate u pozivu zahvalnosti i oduševljenja koji sledi kada Vam se javi osoba kojoj ste poslali luksuzni poklon.

Opcija LIČNA DOSTAVA poklona važi samo za grad Beograd (uže područje).

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.

KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.

Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš orginalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima.

Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite.

Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon.

Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva.

Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lične dostave.

Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.

Poklon Korpe Portobello

Additional information

Weight 10 kg
Dimensions 50 × 50 × 50 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Poklon korpa Ballantines 30”

Your email address will not be published.