Uslovi dostave

Pokon korpa „Grand Sud Mini“

3,950.00 рсд

Sastav korpe:

Francusko crveno vino „Grand Sud Cabernet“ 1 l

Bombonjera Premier „Karamel koktel“ 180 gr

Čokoladne kugle „Fererro Rocher“ 25 gr

Čokoladne bombone „Merci Crocant“ 100 gr

Drvena  korpa

Rafija

Celofan, mašna

Na zalihama

Opis

Pokon korpa „Grand Sud Mini“

Pokon korpa „Grand Sud Mini“ pripada grupi poklon korpi sa vinom.

U elegantnoj ukrasnoj korpi od drveta, spakovali smo za Vas, flašu francuskog vina Grand Sud Cabernet, sa par odabranih slatkiša. Ova poklon korpa namenjena je ljubiteljima francuskih vina srednje klase.

Grand Sud Cabernet

je crveno polusuvo vino iz Francuske. Sadrzi sulfite. Preporučljivo je je piti ga uz grilovana mesa i sireve, kao i uz italijanska jela kao što su paste i pice. Idealna temperatura serviranja je od 16 do 18°C.

Još poklon korpi sličnog sadržaja, možete  videti ovde.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje. KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE. Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Lično preuzimanje:

Postoji opcija ličnog preuzimanja poklona u našem gift shop-u. Izabrani poklon možete videti, preuzeti i sami uručiti osobi kojoj je namenjen.

Lična isporuka:

Ako prilikom naručivanja izaberete opciju LIČNA ISPORUKA, svi Vaši problemi sa uručivanjem poklona biće rešeni. Na Vama je samo da u dogovoru sa nama izaberete dan i vreme za isporuku. Ličnu isporuku vršimo SVIM DANIMA u nedelji od 09.00 do 22:00 h!

U mogućnosti smo da uslugu lične dostave izvršimo samo par sati od momenta proknjižene uplate!

Naši kuriri će na adekvatan način uručiti Vaš poklon na željenu adresu u traženo vreme.

Na Vama je samo da sačekate obaveštenje o izvršenoj isporuci i da uživate u pozivu zahvalnosti i oduševljenja koji sledi kada Vam se javi osoba kojoj ste poslali poklon.

Opcija LIČNE ISPORUKE važi samo za grad Beograd (uže područje).

Pored online kupovine, sve naše poklone možete i direktno pogledati, izabrati i platiti na licu mesta u našem gift shop-u Portobello na Novom Beogradu, bez obzira na opciju dostave koju ste izabrali.

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Dimenzije 20 × 20 × 30 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.