Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon korpa po želji klijenta

110,000.00 рсд

Poklon korpa po želji klijenta je poklon korpa koja se pravi po posebnoj želji klijenta. Isključivo je namenjena klijentu koji je naručio poklon korpu.Pojavljuje se na sajtu, samo dok se vrši plaćanje od strane klijenta koji je naručio korpu.

Out of stock

SKU: 88888888 Category:

Description

Poklon korpa po želji klijenta

Poklon korpa po želji klijenta je poklon korpa koja se pravi po posebnoj želji klijenta. Isključivo je namenjena klijentu koji je naručio poklon korpu.
Pojavljuje se na sajtu, samo dok se vrši plaćanje od strane klijenta koji je naručio korpu.

Dostava poklona

Sve proizvode, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

Ako prilikom naručivanja izaberete opciju LIČNA ISPORUKA, svi Vaši problemi sa uručivanjem poklona biće rešeni. Na Vama je samo da u dogovoru sa nama izaberete dan i vreme za isporuku. Ličnu dostavu poklona vršimo SVIM DANIMA u nedelji od 09.00 do 22:00 h! U mogućnosti smo da uslugu lične dostave izvršimo samo par sati od momenta proknjižene uplate! Naši kuriri će na adekvatan način uručiti Vaš poklon na željenu adresu u traženo vreme. Na Vama je samo da sačekate obaveštenje o izvršenoj dostavi i da uživate u pozivu zahvalnosti i oduševljenja koji sledi kada Vam se javi osoba kojoj ste poslali poklon.

Opcija Lična dostava poklona važi samo za grad Beograd (uže područje).

Dostava kurirskim službama.

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama. Sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Poklon korpa po želji klijenta”

Your email address will not be published. Required fields are marked *