De Lux korpa Pokloni za firme

De lux korpa

De Lux korpa predstavlja elitnu korpu iz game korporativnih poklona. 

Uz vrhunsko portugalsko vino, u brendiranoj drvenoj kutiji, sa dve brendirane bombonjere i brendiranu satensku mašnu ova korpa predstavalja elitu poklona za poslovne partnere.

Pravi poslovni poklon za najvažnije saradnike Vaše firme. 

De Lux korpa

 De Lux korpa

Cena 17.000.din.

Sastav korpe:

Vrhunsko crveno portugalsko vino “Pegoes Claros Grande Escolha” 2012. god. 0,75l
Drvena kutija za vino sa 4 dodatka za otvaranje i služenje vina

Čokoladna bombonjera “Eugen Princ Delights” 360 gr do 450 gr

Čokoladna bombonjera “Eugen Dark Choco Berries” 160 gr

Čokoladne kugle “Ferrero Rocher” 100 gr

Čokoladne bombone “Fondente Caramel” 400 gr

Pletena korpa, rafija, celofan, satenska mašna

Kod brendiranih poklon korpi period pripreme i isporuke je mnogo duži nego kod klasičnih poklon korpi. Za pripremu satenske mašne period pripreme je minimum 7 (sedam) radnih dana. Za fabrički brendirane proizvode period pripreme je minimum deset radnih dana. U periodu oko Nove Godine, ti rokovi su i duži zbog velikih gužvi. Ove cene brendiranih poklon korpi podrazumevaju jednu boju logoa na satenskoj mašni. U slučaju da logo Vaše firme sadrži više boja, cena satenskih mašni je veća. Za pripremu ovih korpi u obavezi ste da nam dostavite vektorski logo Vaše firme.

Minimalna količina za poručivanje ovi h poklon korpi je 25 (dvadest pet) komada.

Osim ove osnovne brendirane korpe možemo da Vam ponudimo još dva modela brendiranih korpi Pemium i Lux korpu.

Osim ova tri modela korporativnih korpi u mogućnosti smo da Vam ponudimo i opciju kada Vi sami pravite model korpe koju želite. Za ovu vrstu korporativne korpe neophodno je da nas kontaktirate  i da u dogovoru sa našim aranžerima i dizajnerima dođete do pravog rešenja koje će na pravi način reprezentovati Vašu firmu.

U mogućnosti smo da odgovorimo svim Vašim zahtevima ali je neophodno je da nam ostavite dovoljno dug period za pripremu. 

Za sve informacije vezane za ovu grupu proizvoda kontaktirajte nas ili na mail ili na telefon 011 2145-571 ili dođite direktno kod nas u prodavnicu.