Pokloni za decu

Pokloni za decu

Pokloni za decu su posebna kategorija poklona. U ovoj kategoriji možete pronaći kinder torte, poklone od  Milka čokolada, ferrero poklone i ostale slatke poklone. Pojedini proizvodi iz ove grupe sadrže i plišane igračke. Svi pokloni su orginalni pokloni za rodjendane i proslave. Ako želite da obradujete svoje dete pravim dečijim poklonom, na pravom ste mestu.

Ako imate ideju za neki poseban poklon za Vaše dete, slobodno nas kontaktirajte. Možda možemo da Vam izadjemo u susret i napravimo željeni poklon za dete.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije pokloni za decu, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.