Nekategorizirane

No products were found matching your selection.

Nekategorizirane
Nekategorizirane su grupa proizvoda bez kategorije
Načini dostave su:

Lična isporuka:

Niste u mogućnosti lično da uručite izabrani poklon ili želite da neko drugi to uradi za Vas?
Mi imamo pravo rešenje za Vaš problem!
Ako prilikom naručivanja izaberete opciju LIČNA ISPORUKA, svi Vaši problemi sa uručivanjem poklona biće rešeni. Na Vama je samo da u dogovoru sa nama izaberete dan i vreme za isporuku. Ličnu isporuku vršimo SVIM DANIMA u nedelji od 09.00 do 22:00 h!
U mogućnosti smo da uslugu lične dostave izvršimo samo par sati od momenta proknjižene uplate!
Naši kuriri će na adekvatan način uručiti Vaš poklon na željenu adresu u traženo vreme.
Na Vama je samo da sačekate obaveštenje o izvršenoj isporuci i da uživate u pozivu zahvalnosti i oduševljenja koji sledi kada Vam se javi osoba kojoj ste poslali poklon.
Opcija LIČNE ISPORUKE važi samo za grad Beograd (uže područje).
Ako ne želite ličnu isporuku, možemo Vam ponuditi još dve opcije dostave/preuzimanja.
Druga opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije,ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom.
Postoji i treća opcija, lično preuzimanje poklona u našem gift shopu. Izabrani poklon možete videti, preuzeti i sami uručiti osobi kojoj je namenjen.
Pored online kupovine, sve naše poklone možete i direktno pogledati, izabrati i platiti na licu mesta u našem gift shop-u Portobello na Novom Beogradu, bez obzira na opciju dostave koju ste izabrali.