Ekskluzivni pokloni

Ekskluzivni pokloni su unikatni, jedinstveni pokloni za jubilarni rodjendan, za najvažnije trenutke u životu i za VIP ljude vašeg života. To su orginalni pokloni koji odišu glamurom i bogatstvom.

Ekskluzivni pokloni

Ekskluzivni pokloni su kategorija poklona gde možete pronaći unikatne poklon korpe i  jedinstvene poklon gajbice koje su pravljene kao ekskluzivni poklon za osobe od najvećeg  značaja za vas. To su najelegantnije i najluksuznije velike poklon korpe i poklon gajbice. Ekskluzivni pokloni iz ove kategorije sadrže isključivo brendirane proizvode najpoznatijih svetskih proizvodjača. Prelepih aranžmana, skladnih boja, ovo su luksuzne poklon korpe koje se mogu pokloniti svakoj osobi do koje Vam je mnogo stalo. Jedinstveni pokloni iz ove kategorije sadrže obavezno ekskluzivno piće nekog od svetski priznatih proizvodjača. Dom Perignon, Hennessy XO, Chivas 25 YO i druga najekskluzivnija pića. Pored luksuznih pića u sastavu ovih poklona, možete pronaći luksuznu kožnu galanteriju i najpoznatije i najkvalitetnije slatkiše.
Predstavljaju idealan ekskluzivan originalan  poklon za jubilarne rodjendane, važne godišnjice, VIP poslovne saradnike i najbitnije ljude u vašem životu. Vrhunska lepota, nevidjena raskoš i jedinstven izgled koji zrači bogastvom, osnovna su odlika ovih ekskluzivnih poklona.

Ekskluzivni pokloni za muškarce

Šta kupiti muškarcu koji ima sve, za jubilarni rodjendan? Odgovor na ovo pitanje možete pronaći u našoj kategoriji ekskluzivni pokloni. Poklon korpa ili poklon gajbica sa ekskluzivnim viskijiem ili konjakom u kombinaciji sa hjumidorom i cigarama, predstavljaju vrhunski poklon za muškarca koji zna da uživa u životu.

Većina muškaraca uživa u čarima žestokih pića, u dobroj cigari i voli kvalitetnu kožnu galanteriju. Kada sve ovo upakujete na jedan orginalan način u prelepe poklon korpe ili gajbce, dobijate vrhunski ekskluzivan poklon za muškarca.

Ako ne uspevate da pronadjete vaš idealan poklon za muškarca u našim ponudjenim modelima, slobodno nas kontaktirajte. Predstavite nam vaše želje i vaš budžet i napraavićemo za vas poseban ekskluzivan muški poklon po želji.

Ekskluzivni pokloni za žene

Potreban vam je ekskluzivni ženski poklon? Originalne ekskluzivne poklon korpe za žene. Prelepe poklon korpe, jedinstvenog dizajna predstavljaju savršen poklon za žene, koje su vam važne.

Ako ne uspevate da pronadjete vaš idealan poklon za ženu u našim ponudjenim modelima, slobodno nas kontaktirajte. Predstavite nam vaše želje i vaš budžet i napraavićemo za vas poseban ekskluzivan ženski poklon po želji.
Kada Vam je potreban luksuzni ekskluzivan poklon ili VIP poklon, savetujemo vas da polako pogledate sliku i sastav svake naše ekskluzivne poklon korpe ili luksuzne poklon gajbice iz ove grupe. Sigurni smo da pokloni iz ove kategorije, sadrže i vaš traženi ekskluzivan poklon.

Obavezno napišite adekvatnu poruku uz poklon

Koji god ekskluzivni poklon da odaberete, obavezno dodajte personalizovanu karticu kako biste poklon učinili posebnim. Svaki poklon uz odgovarajuću ličnu poruku ostavlja mnogo jači utisak. Za ekskluzivne poklone preporučujemo obavezno ličnu dostavu poklona na adresu, Na taj način ste sigurni da će poklon stići u pravo vreme u savršenom stanju. Bez obzira na priliku, sigurni smo da ćete u našem gift shopu, pronaći vaš idealan  ekskluzivan poklon.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije ekskluzivni pokloni, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.