POKLONI ZA RODJENDAN

Neverovatna ponuda meseca!


Kao ponudu meseca preporučujemo poklon korpu “Chenet Brut”. Ulepšajte dan nekoj dragoj osobi ovom korpom.
Francusko penušavo vino “J.P.Chenet Brut” 0,75l
Belgijska bombonjera “Guylian Gold” 125 gr
Bombonjera “Kraš Griotta” 204 gr
Belgijska bombonjera Hamlet Image Red 125 gr
Bombonjera Maria Theresia 100 gr
Bombonjera Elit Hearts 160 gr
Instant kafa Jacobs 100 gr
Čokoladne bombone Zaini Fondente Dark 154 gr
Čokoladne bombone Fondente Caramel 100 gr
Čokoladne kugle Ferrero Rocher 50gr
Pletena korpa, Celofan, Mašna

Pokloni za rodjendan

Grupa pokloni za rodjendan sadrži naše predloge za poklone dragim osobama koje slave rodjendan. U današnje vreme pronaći pravi i orginalni poklon za rodjendan pretstavlja pravi problem. Većina naših proizvoda spada u kategoriju poklona za rodjendane a u ovoj grupi smo izdvojili najlepše.

Ako Vam treba poklon za rodjendan koji će ostaviti bez daha Vašu dragu osobu, na pravom ste mestu. Naši pokloni i poklon korpe će impresionirati i oduševiti i najzahtevnije osobe.

U našem asortimanu, možete naći male rodjendanske poklone ali i poklone za rodjendan od kojih staje dah. Na Vama je samo da se odlučite koji poklon želite.

U ponudi su različiti tipovi poklon korpi i poklon setova, tako da se za svaku osobu može naći orginalan rodjendanski poklon. Poklone za rodjendan možete birati i spram pića koje voli osoba kojoj uručujete poklon. Tako na primer, za rodjendanski poklon devojci ili ženi možete izabrati poklon korpu sa šampanjcem. Ako vam treba poklon dečku ili suprugu na raspolaganju su vam poklon korpe sa viskijem. Za poklon  sestri izaberite poklon korpe sa vrhunskim belim vinom. Tražite poklon za brata, poklon korpe sa konjakom su pravi izbor. A za rodjendanski poklon za mamu, poklon korpe sa sangrijom ili poklon za tatu poklon korpe sa domaćom kvalitetnom rakijom iz najpoznatijih podruma u Srbiji.

Naravno, možete se voditi i sadržajem slatkiša koji se nalaze u korpi jer u ponudi imamo i opcije sa slatkišima bez pića. Ukoliko ipak imate posebne zahteve za vaš rodjendamski poklon, stojimo vam na raspolaganju da napravimo poklon korpu skrojenu po vašoj želji.

Sve proizvode iz kategorije pokloni za rodjendan možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon.

Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona:

Lična dostava poklona:

Ako stvarno želite da ostavite utisak kod drage osobe, nudimo vam posebnu opciju dostave rodjendanskih  poklona. Za Beograd možete izabrati opciju lične isporuke poklona, koja podrazumeva da će naši kuriri uručiti poklon željenoj osobi na adresi u Beogradu u vreme koje Vi izaberete.

Ako prilikom naručivanja izaberete opciju LIČNA ISPORUKA, svi Vaši problemi sa uručivanjem poklona biće rešeni. Na Vama je samo da u dogovoru sa nama izaberete dan i vreme za isporuku. Ličnu dostavu poklona vršimo SVIM DANIMA u nedelji od 09.00 do 22:00 h!

U mogućnosti smo da uslugu lične dostave izvršimo samo par sati od momenta proknjižene uplate!

Naši kuriri će na adekvatan način uručiti Vaš poklon na željenu adresu u traženo vreme.

Na Vama je samo da sačekate obaveštenje o izvršenoj dostavi i da uživate u pozivu zahvalnosti i oduševljenja koji sledi kada Vam se javi osoba kojoj ste poslali poklon.

Opcija LIČNE DOSTAVE POKLONA važi samo za grad Beograd (uže područje).

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama. Sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje. KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE. Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.