POKLONI ZA RODJENDAN

Neverovatna ponuda meseca!


Kao ponudu meseca preporučujemo poklon korpu “Chenet Brut”. Ulepšajte dan nekoj dragoj osobi ovom korpom.
Francusko penušavo vino “J.P.Chenet Brut” 0,75l
Belgijska bombonjera “Guylian Gold” 125 gr
Bombonjera “Mozart Reber” srce 150 gr
Bombonjera “Kraš Griotta” 204 gr
Belgijska bombonjera “Delaf Gold” 200 gr
Belgijska bombonjera “Hamlet Image” 125 gr
Instant kafa “Mozart” 100 gr
Čokoladne bombone “Merci Crocant” 200 gr
Čokoladne bombone “Zaimi Cherry” 100 gr
Čokoladne bombone “Fondente Caramel” 100 gr
Čokoladne kugle “Ferrero Rocher” 50gr
Pletena korpa, Celofan, Mašna

Pokloni za rodjendan

Pokloni za rodjendan  je grupa koja sadrži naše predloge za poklone dragim osobama koje slave rodjendan. U današnje vreme pronaći pravi i orginalni poklon za rodjendan pretstavlja pravi problem.

Većina naših proizvoda spada u kategoriju poklona za rodjendane a u ovoj  grupi smo izdvojili najlepše.

Ako Vam treba poklon koji će ostaviti bez daha Vašu dragu osobu, na pravom ste mestu. Naši pokloni i poklon korpe će impresionirati i oduševiti i najzahtevnije osobe.

U našem asortimanu, možete naći male rodjendanske poklone ali i poklone za rodjendan od kojih staje dah. Na Vama je samo da se odlučite koji poklon želite.

U ponudi su različiti tipovi rođendanskih poklon korpi, tako da se za svaku osobu može naći orginalan poklon. Poklone za rodjendan možete birati i spram pića koje voli osoba kojoj uručujete poklon.

Rođendanski poklon, devojci ili ženi možete izabrati iz grupe poklon korpe sa šampanjcem. Ako vam treba poklon za rođendan dečku ili suprugu na raspolaganju su vam poklon korpe sa viskijem. Za poklon za rođendan sestri izaberite poklon korpe sa vrhunskim belim vinom. Tražite poklon za brata, poklon korpe sa konjakom su pravi izbor.

A za poklon za rođendan mami, poklon korpe sa sangrijom ili poklon za rođendan tati poklon korpe sa domaćom kvalitetnom rakijom iz najpoznatijih podruma u Srbiji.

Naravno, možete se voditi i sadržajem slatkiša koji se nalaze u korpi jer u ponudi imamo i opcije sa slatkišima bez pića. Ukoliko ipak imate posebne zahteve, za rođendanski poklon stojimo vam na raspolaganju da napravimo poklon korpu skrojenu po vašoj želji.

Pravi poklon za rođendan podrazumeva i poseban način dostave:

Ako stvarno želite da ostavite utisak kod drage osobe, nudimo vam posebnu opciju dostave poklona. Za Beograd možete izabrati opciju lične dostave poklona, koja podrazumeva da će naši kuriri uručiti rođendsanski poklon željenoj osobi na adresi u Beogradu u vreme koje Vi izaberete.