POKLONI ZA NOVU GODINU

No products were found matching your selection.

POKLONI ZA NOVU GODINU

Pokloni za Novu godinu su orginalni novogodišnji pokloni Naše novogodišnje poklon korpe i novogodišnji poklon setovi su jedinstveni novogodišnji pokloni za vaše najbliže.

Novi modeli Novogodišnjih poklona se kreiraju i objavljuju krajem novembra meseca.

Nova dimenzija novogodišnjih  poklona. Bliži se Nova godina i vreme je da se izabere novogodišnji poklon.
Umesto da jurite po prodavnicama i tražte savršen novogodišnji poklon naš predlog je da sedeći iz fotelje na našem sajtu nadjete svaki poklon za Novu godinu koji Vam je potreban. U ponudi imamo novogodišnje poklon korpe, novogodišnje poklon gajbice i druge novogodišnje poklone.

Šta pokloniti za Novu godinu?

Jedno od glavnih pitanja je šta pokloniti dragim osobama za Novu Godinu. Poklon za Novu Godinu treba da bude orginalan, upečatljiv i u skladu sa osobom kojoj se kupuje. Uvek možete da odete u tržni centar da kupite komad garderobe ili nešto slično, ali da li će taj novogodišnji poklon pokazati vašu ljubav i pažnju na adekvatan način.Prilikom odabira poklona, najvažnije je da, onima kojima ih darujete, pokažete da ste mislili baš na njih. Razmislite i prisetite se šta oni vole, imaju li specifične zahteve, navike i svakodnevne rutine. Pre nego što počnete da tražite poklon za Novu Godinu, prvo stanite i razmislite šta je Vaša draga osoba pričala u poslednje vreme, šta je tražila da kupi ili šta joj se jako dopalo. Uvek se izmedju redova pronadje pravi novogodišnji poklon.

Luksuzan poklon za Novu godinu korpa Moet

Poklon za Novu godinu korpa Fiori

Novogodišnje poklon korpe i poklon setovi su pravi novogodišnji poklon za mamu, tatu, devojku, dečka itd.Novogodišnji motivi, mogu biti, novogodišnje dekoracije, novogodišnji ukrasi, posebni proizvodi koji se prave samo za Novu Godinu i drugi različiti proizvodi sa novogodišnjim motivima.Prelepi aranžmani, poklon korpi iz ove grupe daju ovim novogodišnjim poklonima jednu novu dimenziju.

Poklon za Novu godinu gajbica Mini Baileys

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije pokloni za novu godinu, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama. Sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.