POKLONI ZA 8 MART

Pokloni za 8 mart

Pokloni za 8 mart. Orginalni pokloni za Dan Žena. Osmomartovski pokloni za žene. Obradujte žene jedinstvenim poklonima.

Pokloni za Dan Žena su posebna karegorija poklona. Namenjeni su isključivo za Dan Žena. U tu grupu spadaju, poklon setovi, poklon gajbice i poklon korpe. Ova grupa je namenjena samo ženama i njihovom prazniku. U ovoj grupi poklona ćete naći pravi i nezaboravni poklon za Vašu bolju polovimu. Nezaboravne poklon korpe, poklon gajbice ili Ferrero buketi, će ostaviti Vašu dragu bez teksta. Na Vama je da izaberete poklon za Dan žena, sve ostalo je naš posao.

poklon za 8 mart buket čokoladne ruže

poklon za 8 mart mali parizpoklon za 8 mart Amfora

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije pokloni za 8 mart, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.