Objavljeno dana Ostavite komentar

Poslovni pokloni

Korporativni pokloni

ZBOG ČEGA SU POSLOVNI POKLONI VAŽNI U MODERNOM SVETU?

Da li su poslovni pokloni trošak ili predstavljaju važan segment u poslovanju jedne kompanije? Uspešno poslovanje se u današnje vreme u velikoj meri zasniva na partnerskom odnosu, koji je važno graditi vremenom. Kompanije posvećuju pažnju, ne samo klijentima, već i svojim zaposlenima, kojima žele da iskažu zahvalnost za trud koji zaposleni ulažu u svoj posao. Praznici kao što su Nova godina, Međunarodni dan žena ili drugi važni datumi i godišnjice su idealna prilika za to, pa kompanije u sve većoj meri tokom ovih perioda pripremaju korporativne poklone.

Nastavi sa čitanjem Poslovni pokloni
Objavljeno dana Ostavite komentar

Poklon za slavu

Poklon za slavu

Bliži se sezona slava kada, osim bogate trpeze za svoje goste, pripremamo i poklon za slavu dragih prijatelja ili bliskih rođaka. Slavljenje sveca nasleđujemo od svojih predaka. Samim tim, ova tradicija je danas okosnica porekla i identiteta. Svake godine, uz ikonu, slavski kolač, sveću, žito i vino, gotovo svaka porodica na našim prostorima slavi hrišćanskog sveca kao svog zaštitnika kuće.

Nastavi sa čitanjem Poklon za slavu
Objavljeno dana Ostavite komentar

Šta pokloniti voljenima koji su daleko

Šta pokloniti voljenima koji su daleko

Tekuća godina mnoge od nas je naučila kako da budemo fleksibilniji i snalažljiviji. Po prvi put smo bili uskraćeni za željena putovanja. Zbog toga smo godišnje odmore provodili drugačije. A oni koji su imali u planu da posete porodicu van granica zemlje, u poslednjem trenutku su menjali svoje planove. Pitate se kako to nadomestiti i šta im pokloniti, kako biste im pokazali svoju ljubav? Mi vam dajemo nekoliko ideja.

Nastavi sa čitanjem Šta pokloniti voljenima koji su daleko